60-годишна спи с 15 партньора годишно
видяна 14232 2

04 март 2014 | 13:59

Сигурни сме, че си чувал за откачените старци, които преследват млади жени, някои от тях успяват да се доберат до свежата плът, използвайки дебелите портфейли, но след като отговорихме на едно писмо, в което читател попита дали пълните жени имат нужда от специално внимание, се оказа, че има читателки, които предпочитат много по-възрастни мъже (това писмо ще бъде публикувано малко по-късно). И ето го началото на една нова сексуална епоха, в която годините изобщо не влияят. Многократно сме публикували сексуални изследвания, в които показваме, че мъжката аудитория няма нищо против по-възрастните жени, напротив, дори ги предпочита. 

Това е историята на Моника Портър, която с гордост съобщава, че е получила сериозното внимание на младите мъже, които отдавна изразявали симпатии към зрелите жени. Дамата е на 60 години, но в последната година е прекарала в спалнята, през която са минали около 15 мъже - всички на възраст между 20 и 30 години.

Жената обяснява, че всички похотливци са търсели именно жена на нейната възраст, а тя самата е излязла от 20-годишна връзка, за да види, че светът се е променил много бързо. Моника се изправя пред виртуалния свят, където всеки може да напише интернет обява, в която да напише какво търси. След по-малко от час, поканите за приятелство, съобщенията и дори евентуалните сексуални желания започнали да валят. Кугърката се озовава в магазин за мъжки членове и е достатъчно само да избере един, който да заведе у дома. Жената дава само един съвет на нежния пол, който е решил да преследва мъже - никога не трябва да се очаква нещо сериозно. Въпреки сериозното си постижение, Моника смята, че освен зачитането на свободата й, тя не получава нищо друго освен секс, което едва ли би било лошо за мнозинството жени. А какво е твоето интернет постижение!  

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

  1. 2
    Печели Пари Онлайн 04 март 2014 | 17:30

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

  2. 1
    04 март 2014 | 14:48

    мъж които избира не е мъж.уважи инаи грозната и наи старата.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се