Българско порно
видяна 8050 5

02 февруари 2010 | 10:18
Здравейте пичове, евала са списанието кърти мивки! Ся към темата, абе защо аджеба в България не се произвеждат порно филми, сякаш няма достатъчно кандидатки?! Има един официален български порно филм и то с някви плоски лелки... Ся друг е въпроса, че може да си пусна телевизия Планета и да гледам колкото си искам първокачествено българско порно,ама толкоз ли сме назаде от другите страни....

 

Ваш верен приятел, Надарен Загорялов

 

Men.bg: Шегата настрана, но главната героиня в първия и официално единствен порно филм в България е леля на една наша близка приятелка (момичето няма нищо общо с леля си).

На въпроса ти: С промените в Наказателния кодекс от 26 април 2007 в България се забранява създаването и разпространението на порнографски материали, включително и по интернет. Друг е въпросът, че нелегално порно за износ се снима у нас сигурно през ден . Гледаш новини, нали?

 

info@men.bg

 

P.S.: По артистичния ти псевдоним съдим, че ти се участва в подобен филм. Сори, ама не сме ние хората!

нагоре

Коментари

 1. 5
  Viva Las Vegas 16 февруари 2010 | 13:06

  Слава тебе господи - истинско добро нашенско amateur порно с адреналинката Яна/или някаква дето много прилича на нея. Няма значка най-накрая малко операторско майсторсво и качествена техника. АМИН

 2. 4
  Гената 08 февруари 2010 | 14:53

  Има български клипчета , но са с лошо качество . За сметка на това пък са крайно забавни . Няма начин да не знаеш баче Кико .

 3. 3
  .... 08 февруари 2010 | 07:50

  Вярно, и аз съм се чудел!Страни като Чехия и Унгария ни слагат в джоб, това си е чиста излагация! На бас, че младежи има бол, с желание да се снимат в нещо подобно.Ако се съди и по загорелите лапетия без здръжки (и акъл, и морал, и прочее...)- актриси също ще се намерят. Трябва поне за самочувствие да се направят няколко родни порно-продукции :)) пс. Лора Роу е бг актриса, ама щом не е в бг филм- не важи. Бачи Кико.... е друг въпрос, но и той не е ЦЯЛ филм.

 4. 2
  Шегаджията 05 февруари 2010 | 07:39

  Ами.... човек, да ти кажа право - просто си изтървал момента. Иначе можеше и като оператор и режисьор да се изявиш. В Бобов дол хората са истински таланти - липсва само някой да ги заснеме май хе-хе.

 5. 1
  Dobcho.Ivanoff 03 февруари 2010 | 12:05

  Пфффффф то за "нормални" филми няма пари, камо ли за порно.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се