Аса Акира за порното и извън него
видяна 19802 16

13 септември 2016 | 11:04

Едва ли има мъж, който не е виждал Аса Акира. Това е азиатската дива, която помогна на мнозина да отговорят на въпросите, които бяха твърде много за преподавателката по биология. Малко трудно бихте могли да откриете порно звезда, която може да се пенсионира в разцвета на силите си с няколко милиона в банковата сметка. Очевидно е, че понякога наистина можете да постигнете всичко с много, ама много секс! Ето какво сподели дамата пред списание Truth за своя живот, порно кариерата си и заниманията след DP, BDSM и други съкращения, които подсъзнателно разбираш. 

Кога реши, че искаш да станеш порно звезда?

Винаги съм искала да се занимавам с порно. Не знам защо... може би съм гледала твърде много Хауърд Стърн като дете.

Как се чувстват родителите ти, когато знаят, че дъщеря им е известна порно звезда?

Определено искаха да се занимавам с нещо по-нормално, с което биха могли да се хвалят пред приятелите си. Генерално са щастливи за мен и от самото начало ме подкрепиха да се занимавам с порно. Говорим си всеки ден и имаме здрава връзка. 

Кое е нещото, което си мислеше, че не можеш да направиш в порното, но все пак го направи?

DP! И се радвам , че го направих! Това определено е най-силното изживяване в света, поне за мен.

Кое е единственото, което никога не би направила пред камера, без значение колко ще ти платят?

Никога не бих се снимала в SCAT и не бих правила секс с дете или животно. 

В колко от своите видеа си получавала оргазъм?

Във всяко едно! Аз наистина се смятат за голяма късметлийка, защото знам как да стискам вагината си по определен начин, за да мога да свърша. Всичко е опит!

Кое е най-голямото нещо, което си вкарвала в дупето си?

Най-вероятно ще е членът на някой от цветнокожите актьори. Определено не съм кралски размер там и определено по-големите размери не са особено разумни за мен. Никога не бих излизала с човек, който разполага с базука в гащите. Нямам толкова потенциал.

Колко време точно трябва да издържи един мъж на сцената? какво става ако свърши твърде бързо или изобщо ако не свърши? Как се процедира тогава? 

Сцените обикновено са между 25 и 35 минути. Ако все пак свърши твърде бързо (случвало се е много често) ще изчакаме, за да вдигне самолета отново и ще продължим. Ако не може да свърши, просто се оставя да мастурбира, докато е готов. Ако и това не помогне, заснемаме сцената в деня, когато може да я заснеме или викаме заместител, който да го смени по време на сцената. 

Участвала ли си в сцена, където актьорът наистина не може да вдигне самолета? Какво се случва тогава?

Определено се е случвало и се стремя да приема този малък проблем. Обикновено прилагам оралните си качества, докато не възпламеним феникса. Понякога ми трябват минути, понякога половин час. Ако и това не помогне, правим сцената за друг път. Всеки има лоши дни. 


Виждали сме порно клипове, в които взимаш случайни хора от улицата, наистина ли са случайни или са актьори?

Не са обикновени хора. В тези видеа участват аматьори, които не са имали възможност да изгреят на сцената. 

Радваш ли се на собствените си клипове и случвало ли се е да ги гледаш? 

Гледам всяка заснета сцена, започвам да я сравнявам с предишната и се опитвам да науча нещо ново. Това е точно като да гледаш собственото си домашно порно с гаджето. 

Много мъже научават всичко за секса от порното и вярват, че това, което се случва там, е начина за задоволяване на една жена. Има ли начин да се обясни, че не всичко изглежда така, както си мислим и искаме да бъде? 

Винаги съм искала да има някакво предупреждение в началото на всеки филм, но подозирам, че никой няма да му обърне внимание. Има много неща, които могат да се научат от порното, но то със сигурност не трябва да се смята за образователен източник. 

Мъже или жени? Какво е твоето предпочитание и кога разбра, че си бисексуална? 

Всичко зависи от настроението, но обикновено гравитирам около мъжете. На финала искам мъж до себе си, а не жена. Бях на 15 години, когато за първи път изпитах привличане към жена.


Какво е мнението ти за всички откачени хора, които те преследват и искат да се снимат с теб? Нямаш ли нужда от малко повече интимност и свобода извън сцената?

Нямам никакви проблеми! Нямам нищо против да бъда разпознавана и честно казано се лъская, когато някой ми каже, че се е задоволявал на моите клипове. Някои мъже са ми казвали, че са се научили да задоволяват жена си на мои клипове. Как бих била разочарована от нещо подобно?

Какви са ти хобитата, освен секса?

Обичам караоке, четене на книги, гледането на наистина тъпа телевизия и на много хубави филми. Не съм сигурна, че някой ще се впечатли от тях, но все пак!

Сподели една фантазия, която най-много те очарова?

Винаги съм се впечатлявала от отношенията, които има близнаците. Като единствено дете съм искала да имам брат близнак, който да ме пази от абсолютно всичко. 

Казваш, че професията ти е дала много позитиви, докато има милиони актриси и актьори с емоционални, финансови и всякакви други проблеми. Изпитвала ли си негативи към работното си амплоа? 

Индустрията ми е дала само положителни емоции и никога не бих спряла да я подкрепям. За съжаление трябва да призная, че има много нестабилни жени, които идват за най-грешните причини (пари). Обикновено след тези сцени започват да се чувстват гузни и много зле, но истината е, че след това се сблъскват със съвестта си. Не мисля, че тук някой се използва повече, отколкото във вскяа дрга професия. 


Какво би казала на жените, които искат да се занимават с порно?

Първо трябва да знаят, че още с пускането на първата сцена ще трябва да знаят, че животът им ще се промени драстично. Да се занимаваш с порно е като да си направиш татуировка на челото - завинаги е! И всички ще знаят: приятели, семейство, врагове, бъдещи работодатели, колеги и т.н. Много работни места ще бъдат затворени, защото си се снимала в порно. Ако е решила да се занимава, по-добре да открие професионалистите, а не с аматьорите и експлоататорите. 

Ако не се занимаваше с порно, каква би искала да бъдеш?

Дебела!

Кое е най-голямото ти постижение?

Фактът, че направих точно това, което искам!

За какво съжаляваш най-много след порното?

Трябваше да мрънкам на родителите си за брат или сестра. Наистина е много неприятно да бъдеш само дете. 


Кажи един добър съвет, който си получила?

Винаги пишкай след секс. 

Най-големият ти съвет в живота?

"Не искам" е достатъчно добра причина!

Кажи най-големият комплимент, който си получавала за дупето си?

Нещо като "Дупето ти е като вагина"!

нагоре

Коментари

 1. 6
  p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g 21 септември 2016 | 16:54

  ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

 2. 5
  бекъма 14 септември 2016 | 00:53

  Не мога, ще си посегна като ми я припомнихте...

 3. 4
  az 13 септември 2016 | 18:21

  И аз съм лъскателствал на нейни клипове.

 4. 3
  хуЙо 13 септември 2016 | 18:20

  кой не е лъскал и не се е учил от нейното "творчество", дори ей ся ще си го припомня, ..... и с две ръце

 5. 2
  Ехоо 13 септември 2016 | 13:19

  "Нямам нищо против да бъда разпознавана и честно казано се лъская, когато някой ми каже, че се е задоволявал на моите клипове." Идва от ласкателство, а не от лъскам бастуна :)))

 6. 1
  LLC 13 септември 2016 | 11:57

  Верно тая е жива легенда ! :D

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се