Астронавтите от Apollo 10 с добре пазена тайна
видяна 3383 5

22 февруари 2016 | 08:56

Екипажът на Apollo, който обикалял Луната около 2 месеца, преди да стъпи Нийл Армстронг, е споделил, че по време на полетите са чували една доста странна музика в ушите си. Астронавтите били изненадани от звуците, които се носили в слушалките им, но не можели да бъдат сигурни дали наистина чуват музика или това е просто проблем от NASA. 

Първият документиран такъв случай е бил през 1969-та година, когато Apollo 10 е бил в лунна орбита. Събитието се случва, когато екипажът прелита тъмната страна на луната и няма никаква връзка със Земята в продължение на час. Мисията на Армстронг била документирана и до днес като пълен успех. В скорошни изследвания се показва, че NASA е успяла да направи няколко записа на звуците, които астронафтите чуват, докато са в космоса. По време на тях, човек от екипажа споделя на свой колега, че чува леко подсвиркване и не е сигурен дали действието не се извършва от колега. Друг признава, че това е най-странната музика, която някога е чувал. Озвучаването идвало директно от радио модула на кораба и връзката продължила час. В един от всички записи се задава и друг въпрос "Дали да пазим това в тайна от NASA?". Всичката документация от тези полети е била строго секретна до преди 8 години. Екип на Apollo 15 признава, че астронавтите от Apollo 10 били доста свикнали с музиката, която чували. 

Теориите за извънземното озвучаване са:

1. Магнитно поле

2. Хващане на други радио вълни.

Единственият проблем е, че Луната няма никакви магнитни полета, както и липсва достатъчно атмосфера, за да може да се чуе звук. Произходът на звуците остава мистерия и до днес. Изчакайте още 8-10 години, когато NASA разкрие следващите чути звуци.

нагоре

Коментари

 1. 5
  23 февруари 2016 | 13:05

  астронаВти се пише с "В", малоумници !!!!

 2. 4
  Rado 22 февруари 2016 | 20:21

  Абе защо на всяка статия има винаги по един идиот дето поства тая простотия с печеленето на пари онлайн....няма ли начин това да се спре един път завинаги

 3. 3
  p e c h e l i o n l i n e 22 февруари 2016 | 19:50

  ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

 4. 2
  евтим 22 февруари 2016 | 16:05

  стига с тези глупости с Аполо и луната янките са изтещяли с тия наркотици

 5. 1
  л 22 февруари 2016 | 14:06

  Астронафти :D Много, много сте зле!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се