Audi предлагат високи скорости от интелигентни машини
видяна 954 1

25 октомври 2015 | 11:11

Новите модели на Audi ще бъдат изключително сериозно приключение за всеки почитател на високите скорости. Немските инженери са се постарали да сложат всичко необходимо, за да ви накарат да се влюбите в марката и никога повече да не помислите за друга. 

Причината се крие във факта, че RS6 и RS7 идват с повече от необходимото, за да седнете зад волана и да разберете какво се случва, когато Audi сглобяват автомобил без компромиси. В тези два модела ще получите автомобил с 8-степенна автоматична скоростна кутия, quattro система, която в нормални условия ще насочва 60% от мощността в задните колела благодарение на спортния диференциал на Audi. 

Ще получите 21-цолови алуминиеви джанти, вентилирани дискове и опции като Dynamic Ride Control, Dynamic Steering и още много други. Най-важното остава двигателят, който в този случай ще бъде много по-потентен и ще разполага с 605 расови немски жребеца затворени в 4-литров V8 турбодвигател. Ускорението от 0 до 100 км/ч за 3.7 секунди, а ускорението от 0 до 200 км/ч ще е възможно за 12.1 секунди. Максималната скорост е ограничена до 248 км/ч но динамичният пакет с екстри ще може да ускорява до 303 км/ч. 

нагоре

Коментари

  1. 1
    p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g 26 октомври 2015 | 20:47

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се