Audi R-18 с последно състезание
видяна 1478 1

25 януари 2013 | 13:24

Ако си фен на дългите и изморителни 24-часови състезания, тази новина е за теб. Немските инженери подготвят едно последно състезание за болидите от Audi R18 e-tron quattro. Болидите може да бъдат изпратени в музея след предстоящото състезание на Sebring 12 часа. Инженерите смятат да експериментират с нов болид, докато оставят стария да се състезава с конкуренцията. 

Предстоящият болид отново ще бъде хибрид с TDI двигател, който ще съчетава максималната скорост с минимално използвано гориво. Audi се надяват, че тестовете ще минат добре, за да може отново да се спуснат в поредното сериозно състезание заедно с френските гении от Peugeout. 

Има още една причина, която ще те лиши от Audi на Sebring. Промяната на правилата и сливането на ALMS с Grand-Am. Пистата е легендарна за автомобилния гигант, защото точно тук стартира истинското състезание и високи скорости с часове. Според д-р Волфганг Улрих това състезание ще бъде запомнящо - причината е, че Audi иска да напусне пистата с победа. Последните няколко години, това не се е случвало. 

Единственото, което остава, е да гледаш и да се надяваш, че няма да има интересни изпълнения. На 24-часовото състезание на Льо Ман два от три автомобила свършиха в мантинелата, а Sebring беше истинска катастрофа. Тази година може да е нещо по-различно, защото R-18 е тестван болид и възможностите са ясни - това чудо може да лети!

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

  1. 1
    Free Dating sites 07 август 2013 | 02:55

    Hey, I love your site if I am honest. Wherever did you receive it built?

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се