Да извлечеш приятеля си от затвора с куфар
видяна 1993 1

11 януари 2017 | 10:27

Затворите във Венецуела определено имат сериозен строг режим, след като отчаяните съпруги са готови на всичко, за да се докопат до мъжете си. Ибрян Хосе Варгаз Гарсия е бил осъден на цели 9 години затвор за кражба на кола. Неговата любима преценила, че има достатъчно свободно място за розовия си куфар и решила да изведе престъпника като ръчен багаж. Определено не е трудно да се забележи как 25-годишна филипинка едва успява да избута куфара си.

След като охраната решила да направи проверка, открила този приятен човек да играе ролята на голямо зимно палто. Дамата поне е била изключително благородна и поставила други дрехи, с които да направи бягството малко по-приятно. За съжаление, подобни изненади не са новост за пазачите във Венецуела. Те не повдигнали обвинение, изпратили Хосе обратно в килията, а неговата приятелка няма да има право да прави посещения, особено с големи и обемни чанти. Това е господа, истинската жена винаги ще ви бъде вярна и дори ще бъде готова да ви изведе от затвора за същия. 

нагоре

Коментари

  1. 1
    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС 13 януари 2017 | 17:12

    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ovo_bg

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се