Далай Лама: Сузанита да се извини за Буда
видяна 2186 2

08 август 2017 | 08:01

След като хитът на Сузанита успя да скандализира абсолютно всички в България за отрицателно време, излизането извън пределите на страната беше просто въпрос на време. И след като успехите стигнаха чак до САЩ и някои хора се скандализираха там, лично Тенцин Гяцо реши да проговори относно музикалния феномен. Както знаете Гяцо е настоящия Далай Лама и очевидно не е останал особено впечатлен от лириките на младата непълнолетна певица. Цъкайки с език пред клипа, същият заявява:

"Много объркано момиче, не разбирам какво се опитва да каже, но очевидно не познава нищо от духовния свят. Културната ѝ слепота по някакъв начин е успяла да събере Буда - един велик пророк в песента и дявола - най-голямото зло в света. Защо? Представете си да постави Мохамед до Луцифер, какво ще се получи тогава? Будистите не са щастливи от този текст и ще се молят за това заблудено момиче! Освен това настояваме за извинение!"

Междувременно не успяхме да открием клубът на сатанистите за коментар, хората са заети да се кланят на Луцифер през август, защото температурите най-добре позволявали пребиваването на ада. Не успяхме да получим повече подробности, защото писъците бяха твърде силни! Ватиканът заяви, че по всяко време ще изпрати екзорсист, за да помогне на обладаната!

нагоре

Коментари

  1. 2
    гост 10 август 2017 | 22:28

    И лошата реклама си е реклама.

  2. 1
    kuy 08 август 2017 | 23:38

    да са извиняаа пачата напикана...

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Оливия бърза с банята 22 септември 2017

Животът е гаден (18+) 21 септември 2017

Лизи е на Малдивите 21 септември 2017

Дакота разтяга 20 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се