District – новият магазин за спортни и ежедневни обувки
видяна 882 0

14 март 2017 | 16:15

District - новият хитов магазин за кецове, спортни и ежедневни обувки отвори в Serdika Center. Това е първият обект от веригата магазини, които предстои да бъдат открити съвсем скоро в София и по-големите градове в страната. През април предстои откриване и в Paradise Center.

В магазин District се предлага голям избор от луксозни спортни и ежедневни обувки от марките Adidas, Adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, Skechers, Lotto, Vans, Converse, Quiksilver, Roxy, Dakine, Lacoste, Caterpillar, Helly Hansen, Lowa, Keen. Магазинът е с неповторим стил и дух. Специално подбраната селекция от обувки вдъхновява да изглеждаш добре и помага за на ежедневния стил и комфорт.

District е проект на най-голямата верига магазини за спортни стоки в България – SPORT DEPOT. Официален партньор е на европейската верига – SPORT 2000 International. 

Плановете са District да се превърне в най-голямата верига магазини в страната, специализирани за спортни и ежедневни обувки от най-реномираните световни марки.

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се