Ford GT с рекорд
видяна 748 0

30 октомври 2012 | 12:44

Всеки изпитва нуждата за скорост, а няма по-добър начин от задоволяването й с дълга и безкрайна права. За целта ще трябва да си намериш и достатъчно мощна кола, която да те залепя на седалката, когато натиснеш педала до ламарината. На 16 октомври, ентусиаст е решил да направи същото и се е наместил зад седалката на Ford GT с мощност от 1,700 конски сили.

Ентусиастът се казва Джони Бумър и притежава компания за тунинговане на автомобили. Човекът е решил да покани и компания, която да види най-доброто автомобилно произведение, което някога се е раждала от гаража на Бумър.
 

Бумър успява да постави нов рекорд на пистата в наса със скорост от 454 км/ч. И това го поставя с цели 40 км/ч по-напред от предишния рекордьор. Рекордьорът е познат на хората от Гинес, защото през 2011 година поставя рекорд със своя легален Ford GT. Имай предвид, че в САЩ има много малко хора, които биха дали разрешително за всекидневна употреба на 1,700 конски сили под капака.
 

Тайната за мощността идва от изработката на автомобила. Почти всичко е разработено от алуминий, който се използва при изграждане на совалки. Причината за избор на този скъп материал е, че по този начин, двигателя ще може да се охлажда по-лесно, а ускорението няма да бъде пречка.

Хората не споделят информация за тунинговането на двигателя, но със сигурност ще ти продадат, ако си решил, че искаш да счупиш рекорда за снимка на пътна камера!

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Оливия бърза с банята 22 септември 2017

Животът е гаден (18+) 21 септември 2017

Лизи е на Малдивите 21 септември 2017

Дакота разтяга 20 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се