Гъба, която причинява оргазъм
видяна 6296 2

28 октомври 2015 | 09:59

Женският оргазъм със сигурност може да бъде мистика за мнозина. За него знаем много и въпреки това учените могат да извадят още много интересни открития за обогатяване на знанията. Разбрахме, че жените симулират оргазъм, за да не наранят достойнството ни, чухме за жената, която можела да изпита оргазъм само чрез разтриване на ходилата си и това не било особено приятно, защото след дълга разходка буквално елиминирала нуждата от мъж.

Преди време имаше история за жена, която се озовала в интензивното отделение с безкраен и нестихващ оргазъм, лекарите трябвали да се намесят с упойката и няколко други медикамента, за да успокоят нервната й система. Новини за този сексуален феномен винаги ще се намерят, но има и нещо ново, което може да привлече вниманието на аудиторията. Американски туристи разказват, че на Хаваи се продава гъба със специални свойства - само едно вдишване може да накара жената да изпита оргазъм.

Гъбата се предлага на туристите, които идват за няколко седмици на острова и искат да опитат абсолютно всички видове пороци по време на почивката си. Откритието е направено от Ноа Сол и Джон Халидей. Въпросната е известна на острова цели 1000 години назад. Смята се, че спорите на гъбата могат да бъдат много близки до хормоните, които се отделят по време на секс. В тестова среда се оказва, че повече от половината дами изпитват оргазъм, докато са усещали аромата. Длъжни сме да отбележим, че ефектът бил само върху жени и нямал нищо общо с мъжката аудитория. Растението не е доказано като безвредно и учените все още се опитват да открият дали не води до пристрастяване или до други медицински проблеми. 

нагоре

Коментари

  1. 2
    I Siphon 28 октомври 2015 | 20:27

    А в Холандия к'ви гъбки има, малииииииии!

  2. 1
    28 октомври 2015 | 17:32

    Хахаха а ако това е гъбата като гледам тази форма, може направо да ги карат да сядат на нея!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се