Има ли значение размерът
видяна 6101 6

12 януари 2017 | 13:31

Размерът наистина има значение! Това ни се повтаря от самото начало на света и всеки божи ден изпитваме съмнения дали наистина притежаваме правилните инструменти за необходимия и желан ефект в леглото. Време е да погледнем абсолютно всичко, което трябва да знаем за правилния размер. Информацията е споделена от група жени, които са решили да пуснат откровенията си в Reddit!

1. Била съм с около 26 партньора (университетът ми беше много к**венски перио)... И сред тях наистина имаше представители, които бяха с 18-20-сантиметрови същества. Някои пози като краварката и кучешката бяха наистина изключително преживяване. Във всяко друго отношение ми причиняваха болка. Средният размер от 12-15 сантиметра беше нещо перфектно. Господата с не толкова впечатляващи показатели мислеха толкова добри позиции, че съвсем спокойно ме караха да свършвам. Честно казано трябва да знаете какво да правите с него, вместо да мислите колко е голям. 

2. Била съм с повече от 50 мъже. Не съм проститутка, просто наистина обичам да правя секс. Някои от партньорите ми наистина имаха сериозни инструменти от рода на 23 сантиметра и някои с едва 9 см. И докато всички казват, че колкото по-голям е, толкова по-добре, аз се въздържам от тази идея. Първият ми партньор беше годзила и точно той постави стандартите. Дебелината също беше от особено значение. След него всеки под 12 сантиметра не можеше по никакъв начин да ме задоволи. Все пак има една голяма подробност, размерът не е от значение, когато усещането за проникване е приятно. Нека бъдем откровени, размерът няма нищо общо с доставянето на удоволствието!

3. Била съм с 3-ма партньори до този момент. Двама имаха среден размер, а третият имаше повече пенис, отколкото мозък. Кратката версия е, че средният размер ще е основен избор пред всичко останало! 

4. Всеки размер е моят размер! Както мъжете могат да се забавляват с всички размери гърди, така и аз одобрявам всеки размер. За мен най-важно е колко твърд може да бъде, когато се съблека. Размерът не е толкова важен, позите са основополагащи в това отношение. Нека бъдем откровени, обърнатата краварка може да е сексуална нирвана, но е възможна само с компактните, докато големите могат буквално да ме осакатят така. И ако размерът не ми помогне, в нощното шкафче имам достатъчно инструменти, които да ме направят изключително сексуално щастлива! И ще ви успокоя, защото порното е изключително преувеличено! Била съм с много мъже, но до този момент само 3-ма биха могли да минат за порно материал!

5. Първият ми партньор беше с изключително малък член. Във възбудено състояние не можеше да мине 8 сантиметра. Приличаше повече на изпънат показалец, отколкото на член. Прелюдията беше пълна с целувки от вида на голяма бяла акула. Всичко беше отвратително и не мога да кажа, че бях наистина впечатлена. Вторият партньор беше с 25-сантиметров звяр. Сексът наистина беше изключително болезнен. Прекарахме няколко месеца в опити за секс с него и щом стигнехме до зловещите сесии, буквално приключвах с разкъсвания. Настоящият ми партньор е със среден размер. Всичко е добре, но не е достатъчно издържлив за дългите сесии. В заключение трябва да каже, че големите членове наистина са впечатляващи, но за фантазиране, ала във всеки друг случай наистина не ги препоръчвам!

6. Била съм с 13 мъже. Не мога да кажа, че размерът наистина беше нещо особено. Била съм с партньори, които имат торпедо и не правиха нищо с него, както и такива с нещо много скромно, но правеха уникален секс. Никога не съм вярвала в размерите, а щом ми демонстрират умения, аз съм готова за секс!

7. Господа, наистина искаме да спрете да мислите с долната глава. Размерът няма никакво значение, ако наистина знаете какво да правите с него. До този момент съм изпитвала по-сериозна възбуда от средни и малки размери, отколкото от динамитите. Умението е най-важно!

нагоре

Коментари

 1. 6
  Батко 11 март 2017 | 23:52

  Коври

 2. 5
  хаха 14 януари 2017 | 22:32

  че, то ако тва в въпроса големите гърди не само не ми харесват, ами ме и отблъскват. Малките ги намирам за много секси.

 3. 4
  ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС 13 януари 2017 | 17:10

  ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ovo_bg

 4. 3
  Анелия 13 януари 2017 | 14:03

  Ха, ха ха. Тези са измислени героини ;) А сега сериозно. Дали размера за жената има значение е като въпроса : размера на дамските гърди има ли значение за мъжете? Е като си отговорите мъже на този въпрос за гърдите ще разберете и за цуцунчетата

 5. 2
  hunt 13 януари 2017 | 13:10

  Лъжливи кучки :)

 6. 1
  Аз 13 януари 2017 | 09:43

  Успокоихте ме!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се