Искаш да си безсмъртен - консумирай това
видяна 3374 0

29 август 2016 | 07:59

Всеки ден се открива някаква нова странна храна, която ще помогне да доживеете новото хилядолетие и да победите шотландския боец по дълголетие. Оказва се, че има храни и питиета, които могат да помогнат за същия резултат, без да изискват особеното пазене на диетата. Ето някои чудеса, които наистина могат да удължат времето ви тук и изобщо не са корени и всякакви други гадории:

През 2013 година учените откриват, че 1 до 3 чаши шампанско на седмица могат да намалят сериозно риска от деменция. Шампанското определено измества по качества на всяко друго бяло вино, затова се замисли всеки път, когато си в магазина. Няма да чакаш само "Нова година" да дойде. 

Лютите чушлета не трябва да ти липсват, когато дойде време за обяд. Проучването показва, че малките продукти от ада разполагат със съставки, които спокойно могат да намалят риска от рак и сърдечни болести. Освен това помагат и за регулирането на теглото.

Ако шампанското не е твоето приключение, замисли се за червеното вино, което прави чудеса с тялото, когато се консумира умерено. Една чаша обикновено може да се отрази като поне 1 час в залата. Отиваме да направим няколко часа в залата!

Изследване на Харвард доказа, че консумацията на какао може да подобри паметта в дълготраен план. Само консумацията му с мляко започва да дава позитиви моментално, а черният шоколад със съдържание над 85% ще те зареди напълно с антиоксиданти! Това означава, че червено вино с черен шоколад ще те направи безсмъртен.

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Съботни мъжки реакции 23 септември 2017

Оливия бърза с банята 22 септември 2017

Животът е гаден (18+) 21 септември 2017

Лизи е на Малдивите 21 септември 2017

Дакота разтяга 20 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се