Исландия бере плодовете от Евро 2015
видяна 534 2

30 март 2017 | 10:02

Исландия определено се превърна в истински герой на последното европейско първенство. И докато футболистите наказваха англичаните с 2-1, феновете им са наказвали своите половинки. До това заключение се стигна, след като родилното отделение е започнало да работи извънредно. Според сексолозите, историята познава редица демографски ръстове, които идват след спортен триумф. Ето защо децата набор 95 трябва да знаят какво наистина се е случило. В историята на спорта се оказва, че има и други хитови моменти. Като такъв може да се смята и Iniesta-Siesta, когато Барселона побеждава Челси през 2009-а година в Шампионска лига.

Радостта на феновете се е пренесла и в спалнята и накрая най-щастливи са били футболните фенки. 9 месеца по-късно се отбелязва 16% ръст на раждаемостта през февруари. Бебетата носят името "Поколението Иниеста". Немското правителство също се чудило как да вдигне раждаемостта и по тази причина решава през 2007-а година да бъде домакин на световно първенство. Около 9 месеца по-късно се наблюдава ръст от 30%. Домакинът дори не печели и остава на трето място, но резлтатите са ясни. Статистиката показва, че раждаемостта намалява след всеки мач на родните национали, но ще видим какво се случва след мача с Холандия. Броим ли месеците, колеги?

нагоре

Коментари

  1. 2
    знайко 10 април 2017 | 00:28

    Пичове, айде по-съсредоточено с датите и годините, а? Не ви подхожда да не знаете в кои години се провеждат световни и европейски първенства. Паднахте ми в очите малко...

  2. 1
    Д.К. 30 март 2017 | 22:42

    Европейското не беше ли 2016? Баси как минава времето ...

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се