Какво им стана на жените
видяна 1334 12

16 март 2017 | 10:27

Здравейте! Моля Ви за анонимност понеже мои приятели също Ви четат!

На 19 години съм и по стечения на обстоятелствата вече съм студент, първи курс, вместо ученик в 12 клас.

За тези 19 години, 4-5 пъти съм имал сексуален контакт със съученички и момичета с които съм се запознал в дискотеката. Проблемът ми обаче е че НИКОГА не съм имал връзка. Дори и за 1 седмица. Всъщност не съм сигурен дали това за вас е проблем, но за мен е. Искам нещо сериозно! Висок съм 180 см и тежа близо 100 кг. Не изглеждам чак толкова дебел. Дипломата ми е 4,75 и не съм супер прост. Изглеждам съвсем нормален тип. Няколко пъти съм се опитвал да тръгна с момиче, но като стигна до момента, в който й предложа чувам думите "нека си останем приятели" или "освен приятелство друго не мога да ти предложа". Не мога да разбера с какво греша. Не се държа грубо, уважавам момичете срещу мен, не посягам да я ударя дори леко (има такива идиоти), готов съм на всичко за нея. Подаръци, срещи, цветя, отношение и накрая К*Р за мен... Вече почвам да се отчайвам! Не знам какво да направя. Уважавам жените, много рядко и то в нетрезво състояние, мога да обидя жена по някакъв начин. Като гледам приятелите си, излиза така че колкото по-груб си и правиш една жена на гъз/лайно и я унижаваш по всевъзможен начин, тя те харесва все повече. А и другите жени около нея като видят, че обиждаш и биеш едно момиче и си казват: "Ох, какъв мъж. Искам го". По логиката на съученичките ми и колежките ми в университета установявам, че колкото по- голямо келеме е един мъж, толкова по секси изглежда в очите на една жена. МОЛЯ ВИ, кажете ми какво да направя! И аз ли трябва да стана такова келеме? За да имам момиче/жена до себе си и аз ли трябва да започна да ги унижавам във всеки един удобен момент? Толкова ли е голям проблемът, че уважавам всяка една жена на тоя шибан свят? Толкова ли е голям проблемът, че като видя подпийнало момиче в дискотеката, не почвам да й вдигам роклята и да я обарвам? Не мога да разбера как всички се лепят на индивид с трудно разпознаваем пол, с IQ равностойно на новороден примат, подобие на мъж за който цял университет знае, че ебе за вечерта и после се прави, че не те познава. Всички женски му се лепят докато аз си попийвам уиски на масата, гледам ги и си мисля колко деградирало общество имаме. Гледам и се чудя, след 10 години тия момичета като си спомнят, че някой ги е на*бал и на другия ден дори "Здравей" не им казва, как ще се почувстват, какво ще си помислят?

Моля ви отново, отговорете ми какво става с днешните момичета? Защо като уважаваш едно момиче не става нищо, а като си лайно и я малтретираш, тя се влюбва все повече в теб?

Men.bg: Здравей млади падуане (понеже искаш анонимност Харалампи)! Добре дошъл в света на женската логика, където всичко грешно е правилно и всичко правилно - грешно. Преди да започнем кратката лекция относно "Какъв им е проблемът на жените", трябва да те питаме един въпрос - защо не си действаш смело с еднодневките, ами си затърсил сериозна връзка? Имаш цял живот да си късаш нервите с жени, възползвай се, докато е лесно! Не можеш да искаш каквато и да е връзка от 19-годишна, нежните създания са гледали толкова серии на "Американски пай", че сериозният живот е изпратен да бере душа в някоя дълбока пропаст на подсъзнанието. Не е лошо да бъдеш джентълмен или кавалер, но само с тези, които го заслужават.

Този научен труд може също да ти помогне много!

Има жени, които не са свикнали с това отношение. Нека ти напомним, че добрите момчета свършват в Рая, а лошите в устата (понякога и в окото). Със сигурност обаче не трябва да правиш това, което описваш в горните редове. Жените са като сърничките, колкото повече ги преследваш, толкова повече ще бягат. Нека ти обясним нещо за подаръците и цветята, те се правят с повод, когато нямате сериозни отношения и трябва да бъдат рядкост, когато връзката стане сериозна - няма да я разглезваш. Затегни колана, радвай се на уискито (к***алъкът е до време, пиенето - не) и очаквай проклетията, която ще ти стопи лагерите така, че после да съжаляваш за това щастливо време на безгрижие. Нали знаеш, че жената е създадена, за да не позволи на мъжа да умре от щастие? И твоята кобра те очаква!

P.S.: Сега със сигурност разбираш, че при гейовете няма такива проблеми!

P.P.S.: Първобитните свалки са били най-красиви! 

P.P.P.S.: Тази цензура за нищо я нямаш! 

 Харалампи, аз съм готова за сериозна връзка! 

Изпращай своите писма, казуси и черни магии на info@men.bg. Регулираме преден мост, заден мост, Орлов мост и АГУ. Главният продава и домашна ракия 100 градуса за лекуване на главоболие, разбити сърца, запек, зъбобол и хемороиди (само намазвате на болното място). 

нагоре

Коментари

 1. 12
  Най-добрата!!! 22 април 2017 | 11:00

  Просто К*РА ти е малък или в леглото си дърво.Въпрос на секс или пари. Ако ти липсва едното или другото то ти си прецакан. Ще стоиш в ъгъла ще гледаш и ще си пиеш водката,но няма да пипаш.

 2. 11
  indestructible 15 април 2017 | 23:56

  10 години по-голям съм от теб и там където отиваш, аз се връщам. Моите непретенциозни за меродавност наблюдения са, че просто в по-крехките си години жените са мега- кухи и прости същества, които не знаят какво, от кой и защо искат. Затова шансът да се харесате с някоя улегнала по-голяма от теб, дето са я тъпкали навремето миризливи метъли или простаци от университета, е много по-вероятна. Много възможно е и тя да има вече дете, но това не трябва да ти спира сериозните намерения, защото жените в един момент наистина стават по-разумни. Може дори да е само няколко години по-голяма от теб или и двамата да сте примерно на 31-2, но определено по-късно жените откриват това чудо, наречно "логика в действията"

 3. 10
  Баш Майсторът 15 април 2017 | 20:25

  За къде бързаш приятелю,за къде?Яж,пий,чукай си на воля,а тя ще ти кацне,точно,когато най малко очакваш.Не питай никога една жена за връзка,и не говори пред жена,че някъде другаде има някоя си по красива от нея,която харесваш,ще сбъркаш.А сега наздраве и удриииии яко....

 4. 9
  Азраел 13 април 2017 | 18:00

  Нямаш никакви проблеми. Аз бях в пъти по-зле. Толкова зле, че дори няма филм, който да опише това. И това продължи и след 25. Хората добре са ти написали нещата. Няма какво да се добави, освен че ти просто си си добре. Аз дори до секс не стигах на твоите години, сега мога да вляза точно в две заведения и да си намеря жена (без да преувеличавам). Най-важното е да се почувстваш добре и сам и да имаш самочувствието, че всички са ти в краката. Не ти да се бориш за тях, а те за теб. В секса всичко е просто - гледай да не ти спада, да не свършаш бързо, да я галиш навсякъде и нещата ще са ОК.

 5. 8
  A 20 март 2017 | 14:30

  Първо и най-важно, уважавай само тези жени, които си заслужат уважението ти. Пълна глупост е да уважаваш една жена, само защото е жена. Заеби тая пропаганда. Второ, не си хвърляй всички карти на масата веднага. Щом искаш връзка, ок, но накарай мацката да те спечели. Както уважението ти. Остави я да те чете страница по страница, недей да й казваш края на книгата още в първите редове. Вкарай малко мистериозност и непредсказуемост. Така ще ги заинтригуваш и ще започнат да се сучат около тебе като любопитни котки, ще им бъде интересно с теб и няма да искат да си тръгнат. Имаш време да ги научиш тия неща, така че не се отчайвай толкова.

 6. 7
  Sweetie 19 март 2017 | 09:32

  Седя си, пийвам си сутрешното мързеливо неделно кафенце и си викам, чакай да прецъкам какво става при Меновете... Така като гледам, тези предложения от тип "Искаш ли да имаме връзка?", много ми напомнят на "А ти искаш ли да сме си гаджета?" и ме връщат в детската градина. :D Определено имаш нужда от повече опит, освен сексуален, според мен трябва да наблегнеш и на общуването с жените. Аз имам малко по-различно мнение от масовото и напълно разбирам необходимостта, която имаш от връзка. Това е нещото, което развива емоционално. Много хора си остават емоционални инвалиди за цял живот... Никой не е казал, че когато веднъж си попаднал в сериозни взаимоотношения, трябва да скачаш с пръстена, децата, колата и т.н. Какво лошо има да се влюбиш един, два, три и колкото е необоходимо пъти? Любовта има много измерения. А по-нанатък, когато си емоционално узрял и готов, можеш да създадеш здраво семейство и когато дойдат трудностите на живота, не да бягаш на екскурзия във Франция (или да биеш и да се развеждаш), а да сте си опора и да се справяте заедно с тях. П.С. Много хора ги е страх от връзките, защото сами си слагат тегличи отзад и си закачат някакви неща, които влачат със себе си с години, вместо да разсъждават върху това, което се се случило. Аз ти пожелавам усех, не се депресирай! Още си млад и живота е пред теб. И продължавай да обогатяваш вътрешния си свят, за някои момичета/ жени емоционалните богаташи са по-интересни. ;}

 7. 6
  Викинга 18 март 2017 | 20:09

  Ако трябва да пиша по тая тема няма да ми стигне целия сайт - преди време и аз бях като теб - безспирни купони, безпаметни нощи в Студентски град и из цяла София. Докато не се влюбих във вече бившата си годеница. Накратко - бях влябен в нея, влюбването ми премина в изтинска любов, заживяхме заедно, опитах се да й създам дом, в който по-късно да си създадем семейство. До момента, в който майка ми почина от рак, баща ми загина в автомобилна катастрофа, а 20 дни по-късно тя ме напусна и отиде във Франция с най-добрите си приятелки на екскурзия, да разпусне от стреса. Сега съм на 26, с висше образование, кариера и CV, което е 5 страници. Но съм сам - вече нямам приятели, нямам семейство, нямам любов. Заради едната любов! Не бъркаш ти, не бъркат те, просто съдбата си знае работата и в най-точния момент ти изпраща точния човек - или за да те срине до най-черния мрак, който ще видиш в живота си или да те издигне до слънцето, където да видиш светлина и да подишаш най-чистия въздух. Отпусни се, съдбата си знае работата.

 8. 5
  Викинга 18 март 2017 | 20:05

  Ако трябва да пиша по тая тема няма да ми стигне целия сайт - преди време и аз бях като теб - безспирни купони, безпаметни нощи в Студентски град и из цяла София. Докато не се влюбих във вече бившата си годеница. Накратко - бях влябен в нея, влюбването ми премина в изтинска любов, заживяхме заедно, опитах се да й създам дом, в който по-късно да си създадем семейство. До момента, в който майка ми почина от рак, баща ми загина в автомобилна катастрофа, а 20 дни по-късно тя ме напусна и отиде във Франция с най-добрите си приятелки на екскурзия, да разпусне от стреса. Сега съм на 26, с висше образование, кариера и CV, което е 5 страници. Но съм сам - вече нямам приятели, нямам семейство, нямам любов. Заради едната любов! Не бъркаш ти, не бъркат те, просто съдбата си знае работата и в най-точния момент ти изпраща точния човек - или за да те срине до най-черния мрак, който ще видиш в живота си или да те издигне до слънцето, където да видиш светлина и да подишаш най-чистия въздух. Отпусни се, съдбата си знае работата.

 9. 4
  xoxoxo 17 март 2017 | 20:37

  Проблемът ти според мен не е в отношението ти. Слаб си в леглото. И най голямата к*рва след добър секс ще се пробва пак. Ако не иска нищо после, значи си зле. Това е. Ако нямаш ферари и планове за екзотични почивки си много прецакан. Просто поработи малко в тази насока, намери си някоя перверзна гад дето да те поизползва малко и научи по нещо. След това ти си шефа. Отношението към жените е важно, доколкото не се държиш като олигофрен. Не е нужно да правиш подаръци, комплименти и други простотии. Просто се дръж адекватно и им обръщай внимание. Няма значение с колко излизаш, важното е всяка да си мисли, че е най-важната. За тях това не е проблем. И бъди нахален. Може днес да те отреже, но утре да те потърси. Все тая искай си и като се научиш как се прави, ще се чудиш как да избягаш от тях и как да си намериш гад, дето да не ревнува много.

 10. 3
  Kurdoff 17 март 2017 | 10:23

  Виж сега! Нищо не предлагаш,нищо не приемаш. Не питаш искаш ли да си станем гаджета,не уведомяваш,че имаш сериозни намерения към нея,след като сте пили кафе на крак за 5 мин. Обличай се добре като влагаш внимание в детайлите -часовници,очила,обувки ,колани. Сложи някой лев в джоба и ги почвай.Най-важното е да изглеждаш уверен в себе си и действията си.Много си малък за сериозни връзки.Връсничките ти още повече.Падне ли ти момата и удари една хубава ,дълбока есенна оран и да видиш дали тя сама няма да те търси.Много мислиш.Това ти е проблема.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се