Какво можеш да си купиш от интернет
видяна 3299 1

21 октомври 2013 | 16:16

Онлайн пазаруването никога не е било толкова популярно, колкото е последните години – евтино е, има огромно разнообразие, удобно е. В интернет може да купите дори учудващи неща. Вижте някои от тях: 

Змийска отрова 

Сайтове като SnakeVenom.net предлагат змийска отрова на цена по договаряне. Има отрова от различни видове змии. 

Човешки черепи и кости 

От сайтове като skullsunlimited.net може да си купите кости и черепи на различни видове животни, включително човешки! 

Танкове 

В някои държави това е незаконно. Има обаче сайтове, които предлагат истински танкове. Цените са между 17 000 и 72 000 долара. 

Уранова руда 

Урановата руда е радиоактивна и не е ясно защо някой би си я купил, но това е възможно и то на цени, започващи от 39.95 долара. Разбира се, това е нелегално. 

Урина от вълк 

Ако се чудите защо му е на някой да си купува урина от вълк – причината е че тя се използва за прогонване на животни от земеделски имоти. Разпръсквайки вълчата урина, другите животни мислят, че наоколо има хищници и бягат от територията. 

Човешка урина 

Сайтове като perfecturine и ureasample продават чиста човешка урина, а купувачи са хора, които с опитват да измамят в тест за наркотици или друг вид медицински тестове. 

Въображаем приятел 

Около 3000 долара може да ви струва да имате въображаем приятел. Продават се още и фейсбук приятели, а под наем може да вземете кавалер/дама, който да ви придружи на мероприятие като сватба, например. 

Тест за бременност   

Хит в САЩ е продажбата на тестове за бременност с две чертички. Много дами искали да стресират гаджетата си, да ги принудят да 

Душа 

Demonical.com продава души на известни личности. Срещу 675 долара сайтът твърди, че може да ви продаде душата на Хенри Кисинджър, например. Може да ви звучи като измама, но никой не ви кара на сила да пазарувате от там на сила. 

нагоре

Коментари

  1. 1
    raz-dva 22 октомври 2013 | 03:57

    ot kade da si kupq tank?

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се