Карай трезво
видяна 2556 4

24 септември 2013 | 16:28

"ЗАГОРКА" АД продължават своята кампания "КАРАЙ ТРЕЗВО". Тяхната инициатива е да напомнят на шофьорите, че управлението на автомобил в нетрезво състояние е опасно и рисковано. Тяхната задача е да напомнят постоянно на шофьорите да бъдат по-отговорни и толерантни на пътя. С мотото на кампанията „ЗАГОРКА“ напомня, че всеки път, когато заставаме зад волана, държим съдбата в свои ръце. Понякога едно нетрезво решение може да коства много – нашият живот или на околните, затова призивът, който отправя към обществото е: „Бъдете отговорни на пътя, КАРАЙТЕ ТРЕЗВО!, защото отговорното отношение може да означава спасен живот“. Виж какво друго предстои. 

Съвсем скоро ще започне раздаването на информационни материали от Пътна Полиция на всеки стопиран за проверка шофьор

При получаването на всяка нова издадена шофьорска книжка, водачите също ще получават подобни инструкционни материали – прилагам примерна в мейла си.

Покрай кампанията са реализирани специaлни „зелени графити“ на тротоарите на популярни локации и пред заведения – графитите са зелени, защото използват екологично чиста боя, без никакви химически примеси.

Това е най-екологично чистия метод за комуникация, които се използват в момента по света. Боята се разгражда в рамките на 2-3 месеца. 

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

 1. 4
  1 14 септември 2015 | 23:31

  1

 2. 3
  1 14 септември 2015 | 23:29

  1

 3. 2
  1 03 юни 2015 | 14:12

  1

 4. 1
  фото редактор 25 септември 2013 | 14:40

  photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се