Когато се казваш Phuc Dat Bich
видяна 2026 2

24 ноември 2015 | 08:55

Някои родители кръщават децата си на баби и дядовци, други избират нещо оригинално и счупват традицията, а трети - сътворяват нещо, с което можете да призовете воден демон. За съжаление нямаме обяснение за човека с името "Phuc Dat Bich"!

23-годишният австралиец с виетнамски произход е изпратил своята лична карта, за да потвърди профила си, защото администраторите не повярвали, че използва истинското си име! Фък се изморил от всички случаи, в които просто не можел да обясни, че се казва така и съответно решил да качи името си и да покаже, че не се шегува.

Снимката е била качена през януари, но едва сега печели вниманието и е била видяна повече от 67 000 пъти. Освен това сме длъжни да отбележим, че името се произнася "Фоо Да Биц"! Дори и с тази добавка трябва да признаем, че положението изобщо не се подобрява! 

нагоре

Коментари

  1. 2
    smokeweed 25 септември 2016 | 14:56

    Както политикът от ООН Фанети Мазакура и състезателката Лиза Мишпека .

  2. 1
    p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g 25 ноември 2015 | 16:00

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се