Колко струва една секс робиня от ISIS
видяна 7295 2

03 август 2016 | 12:55

Преди много години, когато обкръжението от военни беше по-сериозно, мнозина разказваха за мисиите и обичаите, на които са ставали свидетели. В една много такива истории, които днес биха могли да се смятат за секретни и забранени за разказване, ни споделиха, че една жена в Ирак можела да се купи за 1000 долара. Цената включва абсолютно всичко, което можете да поискате и ако успеете да издействате виза, границите на страната няма да я задържат. Възможно ли е днес да се закупи жена? Според ISIS, дори е препоръчително - цените го позволяват. Терористичната организация и до днес е известна с това, че всяко заловено момиче може да се превърне в робиня на бойците или директно в стока. 

Организацията обяви, че е заловила 42 жени и повечето вече са продадени. Липсата на всякаква власт гарантира, че тези хора ще бъдат заличени и няма дори да получат документ, с чиято помощ да се идентифицират. Човешкото е изгубено.

Тарифите за съпруга винаги са били традиционни - синеоките жени се смятат за екзотични и се продават най-скъпо. Жените най-ниско в класацията получават цена едва за 500 долара или на цената на един модерен телевизор. 

 

Най-скъпата жена е била продадена за 2000 долара. Обикновено по-младите се оценяват още по-скъпо, а традицията е наложена още от 2014 година в Ирак, където често се използвали и търгове за същата цел. Възрастните дами за жалост се продават на цената на един мобилен телефон - 63 долара ако минават 40-годишна възраст. 

20-30 годишните жени струват около 100 000 динара или 84 долара. Положението става малко по-сериозно за най-младите от 10-20 години се продават за 126 долара, а от 1 до 9 години може да бъде закупена за 168 долара. 

Ако жената споделя религиозните вярвания на джихадистите, нейната цена автоматично се повишава. Това би позволило на купувачът дори да се ожени за нея. Приелите исляма вдигат цената драстично и минават 1000 долара. 

И докато ISIS печели, колегата им от Западна Африка, подръжниците на Боко Харам са изправени пред икономическа криза. Отвлечените и продавани ученички се продават само за 12 долара или сумата за кутия Marlboro с данъците в Илинойс. 

И понеже отвличането може да е много по-лесно от продаването, робовладелците нямат право да притежават повече от 3 жени по указа на ISIS. В Западна Африка все пак се правят изключения, стига да има с какво да се плати. 

И пазарът е напълно достъпен, защото има хора, които допускат тези абсурди дори и в социалните мрежи. Във фалшиви профили винаги излизат кадри на жени с обявена цена. В профила на Абу Асад Алмани се появява снимка, която гласи "За всички приятели, които си търсят робиня, тази се продава за 8000 долара". Малко по-късно излиза втора снимка с друга жена, но на същата цена. Освен сексуална експлоатация, на купувача се позволява и физическата намеса!

нагоре

Коментари

  1. 2
    eRevollution-България 01 ноември 2016 | 13:23

    Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъедини се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v

  2. 1
    smokeweed 16 октомври 2016 | 16:58

    От тези по-големи изроди и дяволски изчадия няма .

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Ferrari F12 лумна в пламъци 25 септември 2017

Микаела обича Меркел 25 септември 2017

Пръстенът на пушача 24 септември 2017

Ана Брага в синьо 24 септември 2017

Съботни мъжки реакции 23 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се