Лиса Ан и спортистите
видяна 32223 11

16 ноември 2015 | 14:58

Лиса Ан със сигурност е една от любимите актриси в... романтичните филми за мъже, които са познати само за мъжката аудитория. Тази жена е отговорна за зачеването на много синове и дъщери, за трупането на опит чрез картинки и създаването на изцяло нова сексуална концепция в мъжете. Нейното напускане на еротичната сцена със сигурност е било удар за мъжката аудитория и най-страшното е, че никога няма да бъдем сигурни дали сме изгледали цялото нейно творчество или някъде там остават още филми, които никога няма да разкрият пълния талант на актрисата. Вижте последното актуално интервю на звездата, направено от американския GQ. Колегите са били достатъчно добри, за да разпитат звездата с най-големи подробности. Те предстоят на следващите редове:

GQ: Кога започна любовта ти към атлетите?

Всичко започна от много ранна възраст. В началото на 19-тата ми годишнина, спортистите идваха в стриптийз клубовете. Успях да забележа промяната, когато Майк Тайсън влезе в затвора. Когато това се случи, уреждането на млади жени за спортисти се превърне в задкулисна игра. Наемането на компаньонки ставаше чрез PR агенти, които носеха договор, с който гарантират, че техният клиент няма да бъде съден. 

GQ: Това е практика и днес.

На мен никога не ми се е случвало, защото аз съм от съвсем друга планета. Почти всеки ден мога да разговарям с хиляди спортисти през всички чат, мейли и DM-и. От тези хиляда души, аз ще се свържа само с 25. Най-хубавото да бъдеш Лиса Ан е, че когато последваш атлет в туитър, той също започва да ме следва, изпраща ми номера си на съобщение и след това отново спира да ми бъде последовател, защото не иска да се вижда, че ме следва. Преди години ме следваще Кевин Дюрант, но когато го разкриха, той спря да ми бъде последовател. 

GQ: Кой иниицира контакта?

Обикновено съм аз. Опитвам се да обяснявам на мъжете, че не могат просто да ми изпратят билет, за да им отида на гости. Това няма как да се случи в моя свят. Някои хора се притесняват, че мога да искам връзка, други ме смятат за инструмент. Обикновено се появявам там, където има много обожателки и ясно показвам, че човека, на когото са хвърлили око, е мой приятел и съм сигурна, че няма да го прецакат. 

GQ: Атлети или обикновени мъже?

Чувствам се в безопасност, когато съм със спортисти, защото знам, че те няма да ме преследват или бият. Никога не съм била с някой от спортния свят, който да се държи лошо с мен. В повечето случаи имат много повече за губене, отколкото имам аз. Не съм златотърсачка, печеля собствените си пари и винаги показвам какво точно слагам на масата. Предпочитам връзка, в която всеки има някаква изгода и никой не се чувства порязан от ситуацията. Знам, че всеки спортист може да забие модел на Victoria`s Secret и точно така се чувствам аз, когато съм сред млади мъже. Аз съм на 42 години и търся 18, 19, 20-годишни мъже. Те са различни, имат красиви тела, вълнуват се повече, обичат семплото, още не са развили егото и са забавни. 

GQ: Как започна всичко с Джъстин Брент?

Срещнах го в ресторант, разменихме си номерата и след това отидохме на баскетболен мач с Ню Йорк Knicks. Тези нови приятелства винаги са ми харесвали, защото мъжете са искрени към мен и ми задават въпроси, които никога не биха могли да зададът на своите приятелки. Понякога се чувствам като ментор, но пък е доста приятно. 

GQ: Каква е историята с Майкъл Дел Зото? 

Никога не излизам с мъже, които са обвързани. Все пак оставам близка с някои хора и винаги им давам съвет, когато поискат такъв. Дел Зото се срещна с мен, когато бях на събитие. Още на първата среща реши да си проси тройка. Изключително досадна личност е и освен това не спира да иска да го запознавам с други жени. Накрая му казах, че ще съжалява и след това оповестих всичко в туитър. Човекът определено не е добре. Понякога влизам в ролята и на регулатор в полза на жените.

GQ: Защо винаги са спортисти от NBA?

Сезоните в NBA са по-дълги и момчетата пътуват повече, което означава, че мога да се виждам по-често с тях. Американският футбол е само 17 седмици - това изобщо не е справедливо. 

GQ: Колко често трябва да се бориш с други актриси за спортист?

Повечето са доста враждебни и често се опитват да ме изкарат проститутка. Те не могат да повярват, че аз просто обичам да правя секс. Много от конкурентките ми не обичат. Повечето застават пред камера, правят секс и след това получават сумата за своето изпълнение, както и заработват допълнително като компаньонки. Смятам, че точно тогава се губи чарът на секса, когато се превърне в работа. 

Източник: GQ

нагоре

Коментари

  1. 1
    pora 16 ноември 2015 | 15:39

    Секс машина!! Тая бих я чукал 10 дни без прекъсване...

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се