Manor Racing официално обявиха банкрут
видяна 247 1

10 януари 2017 | 10:55

Manor Racing официално са обявили банкрут в петък, след като няколко месеца отборът наистина е търсил начин да осигури спонсори за новия предстоящ сезон. Заради спечелената само една точка през 2016 година наистина ще е изпитание да се осигури фирма, която да инвестира в тях. 

Отборът много скоро може да стане собственост на азиатски инвестиционен фонд, но за жалост няма да е готов за първото състезание, което ще започне в Австралия през март. Отборът се формира през 2010 година и е с главен спонсор Virgn, след това спортната марка Marussia купува отбора и промeня името, но за жалост само с желание няма как да се постигне такъв успех! Ако не се появи инвеститор, отборът възнамерява да се раздели с всички 212 служителя. 

Формула 1 наистина е изключително скъпо преживяване и създаването на един болид коства милиарди в най-добрия случай!

нагоре

Коментари

  1. 1
    p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g 10 януари 2017 | 17:10

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се