Модата, която няма да разберете, но ще харесате (18+)
видяна 10129 2

06 август 2017 | 07:38

Господа, наистина сме знаели, че вечерното облекло на дамите трябва да бъде малко по-предизвикателно, флиртуващо с окото, грабващо вниманието и много други. Една от най-старите истории на света отдавна доказва, че жените често се превръщат в истински красавици за самите себе си или за да дразнят някоя друга приятелка. И след като дълго време се търсеше най-абсурдното облекло, което можем да видим (и най-често виждахме по абитуриентските балове). И след като станахме свидетели на мъжкия бански, който трябваше да завладее родните плажове, но искрено се радваме, че не се случи. Джо Алварез реши да покаже един нов проект, с който ще намери решение на вечерните женски тревоги в лицето на "Какво да облека довечера". Краткият отговор е нищо, но ще спестим нервите на милиони партньори и ще кажем, че някоя друга лепенка може да свърши работата. Предложението на Алварез бързо ще стигне до Европа и Азия, а някои от танцьорки в клубовете на Лас Вегас разполагат вече с въпросните одежди. 

Родителите могат да бъдат спокойни, защото абитуриенските страсти наближават, но вместо рокля за няколко хиляди, младите дами съвсем спокойно могат да отидат за малко изолирбанд от железарията. Ако не вали дъжд, всички дами със сигурност ще могат да покажат повече... знания. 

Нека не забравяме, че изолирбанда наистина може да преживее повече от всеки един текстил, който може да откриете. Проверили сме няколко пъти, след изолацията на кабели (все още стоят достатъчно добре). Друг е въпросът, че подобни одежди ще могат да се слагат само по веднъж. С "Капчица" може да се поставят отново, но свалянето ще е мъчително! 

Имайки предвид показаните прелести, започваме да завиждаме на хората, които обличат дамите си. Все пак е ясно, че един ден модата ще накара и царете да тръгнат голи, но е само въпрос на време. 

нагоре

Коментари

  1. 2
    Амсалак 07 август 2017 | 13:33

    яко изолирбанда да играе

  2. 1
    докога 06 август 2017 | 22:37

    абе това докога ще го пускате като ново ? нещо ...

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Ferrari F12 лумна в пламъци 25 септември 2017

Микаела обича Меркел 25 септември 2017

Пръстенът на пушача 24 септември 2017

Ана Брага в синьо 24 септември 2017

Съботни мъжки реакции 23 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се