Моряците правят повече секс от пилотите
видяна 4142 3

26 юни 2015 | 10:44

Разкритията на пилотите отдавна разбиха мечтите на обикновения човек, който често би фантазирал различни истории със стюардесите. Всички вярвахме, че пилотът лети на повече от един самолет, но след откровенията на такъв в Reddit стана ясно, че връзките между колеги на самолет са изключителна илюзия - можете да видите тук. 

Авиаторските афери не са толкова горещи, но се оказва, че все още можете да откриете професията, в която се прави много секс. За откровенията на морските вълци ще можете да прочетете в новата книга на Катрин Чапман, която е прекарала години на корабни круизове и е имала време да види света и да поживее лудо. След като е успяла да натрупа опита, Катрин признава, че е намерила смелост да напише лудите истории в книга.

Тайните на корабния персонал могат да ви изненадат, защото се оказва, че думата "вярност" е чиста илюзия на борда. Самата тя споделя, че е успяла да вдигне знамето на корабен капитан, с когото са плавали доста дълго време, докато не намерила снимка на жена и две деца в каютата. Изневерите са толкова чести на корабите, че хората слагали рога не само на партньорите у дома, но и на тези, с които са на кораба. Зад кулисните игри са били доста забавни, защото партньорите в една кабина правили рокадите точно една вечер, преди да се качат официалните партньори. Нейната история със сигурност ще бъде интересна и поне ще запази гларусовата чест.

нагоре

Коментари

 1. 3
  Печели Пари 26 юни 2015 | 18:19

  ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14(ОБНОВЕН СПИСЪК) НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ С НАД 60 000 ПОСЕЩЕНИЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ----------------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 2. 2
  спам 26 юни 2015 | 18:05

  и всички мангали се празнят в устата на майка ти...

 3. 1
  мангал до мангала сте там 26 юни 2015 | 15:17

  Какво значи "Зад кулистните", бе неграмотници? Да не би да имате предвид "задкулисните"?

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се