Мъжете остават красиви на всякаква възраст
видяна 7103 15

18 май 2015 | 00:00

Както знаете, много малко жени са готови да продадат изкусителните си тела за материални облаги. Прекарахме години в изясняването на теориите за сребролюбките и златотърсачките, преди да осъзнаем, че такива дами не съществуват. Истинската любов не може да се купи с пари, тя гори толкова силно, че никой не може да й устои. Представяме няколко скромни примера, които ще докажат, че жената не се интересува само от пари - понякога са важни и годините на партньора! 


Рупърт Мърдок и Уенди Денг

Уенди веднага усеща искрите между себе си и Рупърт. Двамата се женят през 1999 година и доказват на света, че за любовта няма граници, нито години. Някой зли езици се опитват да вкарат съпругата в грях, прехвърляйки любовта само към материалното, но това бяха само зли клюки към чистите чувства на г-жа Денг. Тя многократно доказва, че е лудо влюбена в Рупърт и неговите 14.1 милиарда долара. 

Хю Хефнър и Кристъл Харис

Мис Харис е родена през 1986-та година, когато Хю вече е бил на 60 години. През 2012 година сключват свещения съюз и любовта им гори бързо и силно - около 2 секунди, както е споделила младоженката. Разбира се, кратката консумация на връзката била веднага подплатена с имение за 5 милиона долара - справедлива цена за бързия перформанс. 

Доналд Тръмп и Мелани Тръмп

Тяхната любов пламва веднага, когато словенския модел разбира, че Тръмп има много красива душа, както и милиарди в банковата сметка. За нея любовта им е много по-ценна от материалното и по тази причина се жени в рокля за 200 000 долара, отказвайки онази за милион. Дамата започва да преуспява като дизайнер на бижута и отдавна не мисли за финикийските знаци като фактор. 

Джеймс Голдщайн и Амалия Уичман

Никой не знае точното състояние на г-н Голдщайн, но архивите показват, че неговите страсти към моделите започват през 60-те години. Никой не разбира какво точно е видяла Амалия, но връзката им продължава и до днес. 

Рихард Лугнер и Кати Шмиц

Австрийският милиардер се жени за зайче на Playboy през 2014 година и изобщо не се притеснява, че е на 82 години, докато съпругата му е само на 25 години. Признаваме, че никога не сме виждали по-подходяща двойка от тази, въпреки вярването, че Ричард има проблеми с вдигането на самолета. 

Боб Крафт и Рики Ноел Ландър

Боб Крафт изпада в дълбока депресия, когато жена му умира през 2011 година. Богаташът наистина бил на дъното, докато не се появила мадам Ландър със своите земни качества. Боб признава, че е бил изгубен, докато не се появила новата му партньорка. Двамата прекарват времето си в гледането на футболни мачове, участия в различни събития и правят пробни клипове за бъдещата й филмова кариера. 

Г-н Редстоун и Малия Анделин

Медийният магнат Редстоун се влюбва в своята настояща партньорка Малия Анделин и веднага превръща живота й в приказка. Жената никога повече не работи като стюардеса. Двамата не крият връзката си и дори са я консумирали - похвално! 

Флавио Бриаторе и Елизабет Грегорачи

Флавио е истински мъж със 150 милиона долара в банковата си сметка. Това не е най-впечатляващата сума, но нека не забравяме, че и толкова стигат, за да бъде биологичния баща на 10-годишната дъщеря на Хайди Клум. Елизабет е друго красиво завоевание, с което милионерът показва, че трудностите идват до първия милион, а след това става по-лесно! 

На всички снимки можете да видите влюбените дами, които изобщо не се интересуват от парите на своите съпрузи - това са само слухове. С този материал искаме да покажем, че всички свободни господа имат достатъчно време за печеленето на няколко милиона, с които да станат малко по-красиви за следващите поколения топ модели!

нагоре

Коментари

 1. 15
  dsf 12 юни 2015 | 13:19

  курви

 2. 14
  22 май 2015 | 16:48

  Твърде сериозно приемате материалите в този сайт. Всички знаем, че жените се продават, а мъжете гледат на тях като на стока. Приемете го и се забавлявайте :)

 3. 13
  20 май 2015 | 17:06

  Браво, Мартин, на правилното рамо си дошъл да поплачеш! В Men.bg ще те разберат, ще те потупат приятелски и ще те утешат. Ще ти напишат още статии, доказващи, че жените са кучки, виновни за всичките ти беди.Те са алчни, прости , лоши майки, не могат да готвят, уличници ,които тормозят мъжете.Те са само парче месо с няколко дупки. Не плачи, сине, не всеки има късмета да е отгледан от мъж, но тук те чакат сродни души. Добре дошъл в клуба на самотните, отхвърлените, безпаричните, безработните, комплексираните, мразещите братя !

 4. 12
  Мартин Илиев 20 май 2015 | 16:05

  Колко струват тия ? Има ли някъде класация със модели по националност ? ( дето и да готвят ) Няма какво да му се чуди човек " любовта " за жените е просто бизнес. Във цял свят е така , така са научени ... Не им изнася и да го променят . Феминизма е само фасада и нещо с което просто да искат повече и повече и всичко което може да им се даде на готово. Истината е ще така седят нещата , има още двоен стандарт - мъжете сме ощетявани постоянно . Изнудвани по най-различни начини от жените ( приятелки , съпруги и прочие ) , подлагани на психически тормоз и всякакви такива долни подходи . С цел да ти внушат , че струваш по-малко и не заслужаваш по-добро . Така жените по света се издържат и това е най-разпространената и стара професия на планетата . Жалко , но факт .

 5. 11
  Lia 14 май 2015 | 14:09

  Красиви са им портфейлите : ))))

 6. 10
  12 май 2015 | 20:53

  Байо, има богати жени, влюбени в беден, няма красиви жени, влюбени, или не, до беден.

 7. 9
  12 май 2015 | 19:55

  Ха-ха-ха! Всеки от нас би искал такова зайче до себе си, но е ясно, че не можеш да си го купиш само с един гол самолет. И въобще не ми пука колко е влюбена, както съм сигурен , че и на господата горе не им пука.

 8. 8
  до байо 12 май 2015 | 13:41

  ти и котката ти

 9. 7
  Байо 12 май 2015 | 10:20

  Е я тогава дайте пример с богата жена влюбена в беден мъж!

 10. 6
  Байо 12 май 2015 | 10:19

  Е я тогава дайте пример с богата жена влюбена в беден мъж!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се