Мъжете в Китай не могат да се оженят
видяна 1756 1

16 февруари 2017 | 14:18

Тъжна новина за китайските мъже, които след 30-годишна възраст получават нов ранг - "leftover". И докато англичаните смятат, че това може да е недоизядената храна от снощи, китайците наистина страдат за женска ласка. Причината се крие във факта, че женското съсловие е изключително скромно. През 2015 година властите промениха законите и позволиха на семействата да имат по още едно дете, но това няма да помогне. До 2020 година, разликата ще бъде изключително осезаема - мъжете ще бъдат с 30 милиона повече от жените. До 2030 година, повечето китайци няма да са сключили брак.

И след като разликата е толкова голяма, познайте колко високо китайките са вдигнали летвите! И мъжете вече са разбрали това, харчейки абсурдно много пари, за да впечатлят партньорката си, защото конкуренцията наистина е изключително голяма. Икономически също ще има сериозни проблеми, защото тази нация наистина може да се превърне в следващата изчезваща страна, както се случва и с Япония в момента. През 2015 година беше заведено дело срещу агенция за запознанства, която не успяла да намери съпруга на 40-годишен бизнесмен, който платил повече от 1 милион долара. Дори парите не могат да помогнат за откриването на подходяща партньорка. Друг герой закупил 99 iPhone-a на любимата и също нямал късмет в брака. Уважаеми дами, има китайски милионери, които не могат да си намерят съпруга. Повече не може да помогнем!

нагоре

Коментари

  1. 1
    17 февруари 2017 | 03:37

    И защо изпращате дамите в Китай? Вероятно идеалното общество с по-малко жени ви поблазни, та искате и тук да преобладават мъжете. М-да, харпиите заминават за Китай, няма харпии- няма проблеми!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се