Мъжка солидарност спаси грешник от сватба
видяна 8501 4

25 май 2016 | 10:14

Всички, които твърдят, че мъжката солидарност не съществува, могат да се запознаят с историята на този "младоженец". Туитър потребител е решил да сподели тайните занимания на булката, която тази събота е трябвало да вземе фамилията на своя дългогодишен приятел. Мъжът написал кратко съобщение, което гласяло следното:

"Ако ти се казваш Греъм и твоята годеница се казва Саманта и смятате да се жените в Нюкасъл, недей! Тя спи с мой приятел по хотелите.".

Съобщението на добрия самарянин започнало да се предава от потребител на потребител и дори някои звезди са решили да предадат добрата дума. След известно време оригиналният автор решава да изтрие съобщението, но вече е твърде късно, защото мнозина го повтарят. Освен лошите вести, някои хора решават дори да превърнат Саманта в интернет сензация, измисляйки най-различни забавни туитове по неин адрес, включително и от годеника й:

"Ако търсите студено място, където да охладите питието си, пробвайте в сърцето на Саманта, там е лед!"

"Смята, че Крис Браун е написал песента "These hoes ain`t loyal" за Саманта."

Авторът на всички тези туитове е Dougj7777, който в началото споделя, че не вярва на подобни слухове. Забавните туитове дошли малко по-късно, когато става ясно, че връзката им е направила обратен завой. Погледнато от добрата страна, мъжът поне няма да се раздели с половината си имущество и ще избегне "любовта на тъщата"! Пием за смелият човек, който е решил да каже истината!

нагоре

Коментари

 1. 4
  Go0ner 29 май 2016 | 10:59

  "Щом е в Интернет, значи е истина" - Ейбрахам Линкълн

 2. 3
  петручио 25 май 2016 | 22:51

  А, дали написаното е вярно??????

 3. 2
  25 май 2016 | 14:49

  Значи "Авторът на всички тези туитове е Dougj7777, който в началото споделя, че това не е смешно, защото неговата годеница се казва така, наистина смятат да се женят в Нюкасъл и вече изпитва много съмнения дали сватбата ще се състои." ??? Много логично...

 4. 1
  25 май 2016 | 12:56

  Питам се, ако съгрешилият беше мъж, а авторът на съобщението - жена, пак ли щяхте да пиете за "смелия човек", или тя щеше да е просто доносник? P.S. И в Англия не взимат половината ти имущество, ако то си е твое преди брака!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се