Най-горещите футболни съпруги за 2013 година
видяна 39245 26

10 януари 2014 | 00:00

Не е лошо да си футболист, никак даже! Превръщаш детската игра в хоби, хобито в мания и после идват парите. С тях ще дойдат и други красиви неща. Те действат демотивиращо на банковата сметка, но пък доста мотивиращо за съдружника в гащите. С други думи, хубаво е да си футболист. Живееш по-добре от 90% от световното общество, имаш бързи коли и се радваш на вниманието на много красиви жени. Разбира се, че ще говорим за жените, няма смисъл да ти губим времето с футбола. Разбирачите са повече от експертите. Виж най-красивите футболни партньорки за 2013 година. М-да, стават за точене на лиги! 

Наталия Велез е собственост на Фалкао, който в момента се подвизава в Монако. Тя е колумбийка, но границите падат, когато показва красотата си на света. Всичко започва на 13 години, а в момента е на 26. 

Сара Карбонеро не е модел. Тя е красивата колежка, която обръща внимание и осъществява мечтите на Икер Касияс. В редакцията плачем с глас. Ние също бяхме на позиция вратар в детството - просто заемахме цялата врата. Трябваше да продължим спортната кариера и сега щяхме да я имаме. Е, поне Моуриньо нямаше да може да ни сложи на пейката (щяха да му трябват две). 

Каролин Селико е собственост на Кака. Честит 100-тен гол, друже! Девойката, е известна в музикалния бизнес, но освен това е и активист. Родена в Бразилия, но в момента се подвизава в Италия, където Кака се опитва да вдигне Милан на крака. Подозираме, че трябва да отидем до Бразилия.

Мелиса Сата е запазена за Виери. По произход е американка, но в момента се подвизава в телевизията. Има няколко участия на модния подиум, а след това и няколко участия в Maxim. 27-годишната дива казва, че е щастлива със своя партньор, но все още не се е запознала с родните футболни звезди.

Виж някои футболни мъдрости за 2013 година!

Даниеле Лойд-О'Хара

Е една от красивите милфки и е само на 31 години. Родена е в Ливърпул и веднага подписва договор за партньорство с Джейми О'Хара през 2012 година. Даниеле е бивш модел, Мис Англия и според нас трябва да участва и за Мис Бюст. Беше представяна и за расистка с участието си за няколко риалита, което може да донесе само допълнителни точки за някои от местните фенове тук. 

Мария Белен Родригез Козани е аржентинка, актриса, модел и телевизионен водещ (от време на време). Можеш да я откриеш в Италия. Започва кариерата си на модел едва на 17-годишна възраст и до сега не се е отказала. ПИпИрУдЪтЪ е обвързана с Марко Бориело. 

Анара Атанес е британски модел, който започва кариерата си едва на 15-годишна възраст. Девойката продължава образованието си, въпреки обещанията за красив живот. На 19 години е част от екипа на МОТ и е една от най-търсените красавици за реклами. С такава жена, Самир Насри не трябва изобщо да се занимава с футбол! 

Виж бисерите на футболните босове през 2013 година!

Йоланте Снайдер-Кабау е актриса и модел, родена е на най-красивото и перверзно място, а именно - Ибиза. Девойката се появява на екрана във филма "Snowfever" през 2004 година и от тогава продължават нейните филмови изяви. Смята се за най-сексапилната холандска жена от FHM. Не точи лиги, тя е женена за Уесли Снайдер. 

Рафаела Фико е дъщеря на семейство, което държи магазин за зеленчуци. Така започват почти всички. През 2007 година печели италианския конкурс за красота "Miss Grand Prix" и започват да валят офертите. Рафаела има отношения с Балотели, който продължава да печели слава в интернет като голям палавник. 

Ирина Шейк продължава да е любимата ни футболна половинка. Обичаме я повече от Роналдо, а освен това е и с източна кръв, което е нещо доста мотивиращо. Кой не си мисли за нея, докато е, абе няма значение, отвяхме се в темата! 

Николета Лозанова е родната гърла, която успя да се разпише във футболната история. Тя пропя, краси кориците на Playboy и дори се изяви като телевизионна водеща. Не разбираме местния манталитет в стил "Аз тази съм я е*ал!", защото, признай си, не си! Ако не гледаме тъмното минало, девойката има красотата и е била отговорна поне веднъж за вдигането на знамето!

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

 1. 26
  Bertie 04 май 2017 | 13:08

  You get a lot of respect from me for writing these helpful arscliet.

 2. 25
  Denisha 24 декември 2016 | 11:06

  - je me trompe peut-etre, mais sur les dos Hasselbald les deux encoches en forme de \&t;oquV\" (pour Victor Hasselbald) impriment leurs marques sur la gauche du positif. Sur ton scan, elles sont a droite. Comme si l\'image etait inversee. Ca vient de ton dos alors ?

 3. 24
  Johnetta 24 декември 2016 | 11:04

  I remember the first time I put good tires and latex tubes on my wi#&1f82e7;s bike for a race. She was mad that I hadn’t done it sooner! The difference was significant and noticeable.

 4. 23
  Kaylana 24 декември 2016 | 10:56

  DONT CHANGE OUR CHANNELS TO BETA.I like my channel the way it is and so do a lotof other people. we should be allowed a choice. If we don't get a choice I'm quitting youtube this is ricosuliud.

 5. 22
  19 септември 2016 | 08:53

 6. 21
  19 септември 2016 | 08:52

 7. 20
  Sparky 13 май 2016 | 17:48

  I just hope whevoer writes these keeps writing more!

 8. 19
  Lore 13 май 2016 | 17:42

  I found myself nodding my noggin all the way thgruoh.

 9. 18
  1 03 юни 2015 | 14:12

  1

 10. 17
  1 03 юни 2015 | 14:12

  1

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се