Най-известните клубове в Ню Йорк
видяна 1349 1

19 май 2014 | 10:37

Наричат Ню Йорк „градът, който никога не спи”. Тук има невероятно разнообразие от нощни заведения. Някои от тях са елитни и посещавани дори от милионери и холивудски звезди. Това не са най-скъпите заведения в града, а някои от най-известните. Подобен списък за град като Ню Йорк не може да бъде напълно изчерпателен. Това е класацията на изданието Business Insider. 

Top of the Standard Adres: 848 Washington St, NY 10014 

Вероятност да видите знаменитости: голяма 

Наскоро нашумя, защото точно в асансьор тук сестрата на Бионсе се сби с Джей Зи. Може да срещнете Наоми Кембъл, Сара Джесика Паркър и др. Някога се е наричал Boom Boom Room. Трудно е да се направи резервация. Веднъж влезли обаче ще изумите на гледката към Ню Йорк. 

Electric Room Адрес: 355 W 16th St, NY 10011 

Вероятност да видите знаменитости: най-вече бивши членове на рок групи и Майли Сайръс 

До клуба се слиза по индустриална рампа. По пътя до там ще видите графити, картини и лицата на някои хора, които току що са били върнати от охраната. Самият клуб се състои една зала, наподобяваща голямо мазе, пълно с музиканти и манекенки и скъпо шампанско. Той е много малък и за това е доста трудно да се влезе. Често тук звезди правят афтърпартита след концерти. 

Up&Down Адрес: 244 W 14th St, New York, NY 10011 

Вероятност да видите знаменитости: да, най-вероятно Леонардо ДиКаприо, Линдзи Лоън и др. 

Средностатистическият посетител е 20-годишна моделка с виолетова коса и високи обувки. Има два етажа, покрити с палми и огромни огледала, в които посетителите често си правят селфи.

Виж останалите тук!

нагоре

Коментари

  1. 1
    Печели Пари Онлайн 19 май 2014 | 16:47

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се