Най-страшният кошмар за всяка жена
видяна 5051 2

21 април 2015 | 10:24

Клайв Хауърд се описва като "най-страшният кошмар за жената". 57-годишният механик от Суфолк, Англия се призна за виновен по обвинение за изнасилвания и отвличания, миналия месец. В съда става ясно, че Клайв води сериозен престъпен живот и дори се старае да унижи максимално своите жертви, гарантирайки си максимално дълго време дискретност от тяхна страна. След издаването на присъдата се появяват и 11 нови жертви, които съобщават, че са били изнасилени и бити.

Сексуалният хищник е имал време да натрупа история от 28 години, в която изнасилва, отвлича и напада невинни хора. Клайв е заловен, след като властите успяват да видят регистрационния номер на колата му от записите на трафик камери. С взетите  ДНК проби се дава отговор за още няколко случая, които датират от 1986-та година.

Зад жестокото криминално досие, Хауард изгражда изключително положителен образ на грижовен разведен баща на 6 деца, а в момента на залавянето живеел със своята 82-годишна приятелка. Клайв често се представял за добър самотник в сайтове за запознанства, а през нощта обикалял с колата си и предлагал на непознати жени да ги закара до тях, за да не стоят сами на спирката. Властите вярват, че има още жертви, които не смеят да се свържат, но гарантират, че хищникът няма повече да бъде пуснат на свобода. 

нагоре

Коментари

  1. 2
    Дон Кихот 22 април 2015 | 14:14

  2. 1
    ВАЖНО!!! 21 април 2015 | 18:21

    Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Оливия бърза с банята 22 септември 2017

Животът е гаден (18+) 21 септември 2017

Лизи е на Малдивите 21 септември 2017

Дакота разтяга 20 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се