Незабравими хитове
видяна 5724 27

08 февруари 2012 | 07:14

Животът на всеки човек се състои в няколко прости действия. Разбира се, че говорим за хората, а не за жените, които се опитват да го усложнят допълнително. Човешките действия са работа/творчество, почивка и пиене. За първите две сме сигурни, че можем да се различим, защото ние почиваме върху лампата и се надяваме, че Чини няма да ни облъчи толкова в това число е редно да отбележим, че Цуца спря да идва - предполагаме, че е станала двуполова (радиацията не прощава).

Нека говорим за нещата, в които сме винаги силни а.к.а. пиенето. Този свещен процес може да се случва на много неща, но ние винаги сме уважавали доброто и мощно-мощно (мерси, Релеф) запиване с аверите. Любовта към масата е голяма, защото всеки може да сподели своите житейски несгоди. Един от нас (няма да издаваме имена) успя да поплува в заледена шахта, а друг се пързаля по г*з, докато стигне до дома, ама на маса го разказваме по-яко! Ще ти припомним вечните хитове за маса, които никога не излизат от употреба.

1. Казармата

Всички сме били ин ди арми нау! Първото лъсване на кубето и обуването на тежките кубинки не може да се сравни с безкрайното караулване и дремене в шубраците! Тогава не се смееше, ама боят, гаврата, унижението и другите неща успяват да изградят характера. Винаги има какво да се разказва, а с алкохолна добавка ще ти гарантираме, че просто няма да имаш равен!

2. Студентските години 

Блажените времена на мързел, алкохол и секс в общежитието не могат да се забравят никога! Ако си участвал в студентска тройка, тогава си от VIP-а. Може и да не ги харесваш, но си разбрал, че с учене няма да станат нещата. Видял си съучениците на баба Лили и си се научил да висиш по опашки до смърт, защото образователната ни система обича да се молиш, заявяваш и молиш. Няма да изброяваме преподаватели, на които сме "благодарни"!

3. Женоря

Разбира се, че присъстват на масата. Първо се откриват всички лесбийки, а после говорим и за тези, които попадат във фъклиста! Уважаеми дами, когато Ви засърбят половите органи, ще трябва да запомните, че сте или за вас се говори в мъжка аудитория, или е време да смените гащите. Ако сте ги сменили, тогава честито, защото вече разглеждаме седалищните части, циците и огромната пъпка на носа, която ни спира да ви направим близнаци!

4. Футбол

Нещото, което никога не излиза от мода! Започваме да мразим съдията, който винаги е близък приятел на Евгени Минчев! След това говорим за тоя лигльо, който струва 100 милиона и рита като за 50 стотинки, а накрая завършваме с песни на любимия отбор и яко скандиране на терасата! Предполагаме, че не е приятно в 3 часа, ама любимият отбор на Чини играе доста късно и винаги на херметически запечатани врати!

5. Секс

Обсъждат се стратегии за определеното опрашване на изгората и огромния балкон на комшийката, който винаги се блъска в челото й, когато бяга за автобуса! След това говорим за дъртите на последния етаж, които издават доста странен шум, и предполагаме, че старецът все още държи фронта (затова вдигаме една наздравица и за него)! После се хвалим, че жената пуска навсякъде и печелим всички спорове!

6. Работа

Знаеш, че шефчето е голям гад и винаги искаш да поздравиш родата му, ама си живееш на една заплата и си мълчиш! Не пропускаш шанса да го споменеш на масата, за да получи едни стабилни "поздрави" от аудиторията! Тайно се надяваш, че ще получи онзи мейл, когато помагаше на жена му да си оправи пс-то, а после оправи и мивката, а след това оправи и нея на мивката и т.н. Сега знаеш, че пичът не е нищо особено!

 Мисля, че ще ми имам трета гърда и ще победя в "Зов за завръщане"!

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

 1. 27
  find out 31 януари 2017 | 20:14

  VkMFcp then again is just n?t yet very available,

 2. 26
  pron master 04 август 2016 | 02:43

  QUUfnS Thanks a lot for the article post.Really looking forward to read more.

 3. 25
  cuck your mom 06 юли 2016 | 06:12

  6A3PuR It as hard to find well-informed people for this subject, but you seem like you know what you are talking about! Thanks

 4. 24
  JtLSrvJWJpUS 01 януари 2016 | 02:23

  wBZp4a

 5. 23
  crorkz matz 04 август 2014 | 23:30

  5tnEj8 Major thanks for the article.Much thanks again. Keep writing.

 6. 22
  crorkz 03 август 2014 | 22:04

  8eYoF8 Appreciate you sharing, great post. Really Great.

 7. 21
  nice penalty removal 04 юли 2014 | 16:52

  bzv4u9 Say, you got a nice blog post.Thanks Again. Much obliged.

 8. 20
  seo for cheap 12 май 2014 | 10:57

  BGrD5Y I really like and appreciate your article post.Really looking forward to read more. Want more.

 9. 19
  stunning seo guys 20 април 2014 | 19:17

  4oLFFP Fantastic blog article.Really thank you! Really Great.

 10. 18
  best prices 01 април 2014 | 19:39

  zsrGtZ I really liked your post. Want more.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се