Обвързан със себе си
видяна 822 0

15 февруари 2017 | 09:49

Осъзнаваме, че това велико мъчение Свети Валентин приключи! Избегнахме куршума до 8-ми март, когато би трябвало да се появи следващата женска атака. Един герой в интернет е решил, че тази година може да се постарае да намери приятелка и затова започва издирването в Tinder. След това преминал и през всички останали сайтове, за да осъзнае един много основен проблем - всички жени са заети или си вярват супер много в мрежата. 

По тази причина, другарят просто се възползвал от модерните технологии и решил всички проблеми. Пуснал няколко снимки на себе си с любимата и показал, че вече е официално обвързан. Колкото и странно да е изглеждало на останалите посетители, хората в интернет са се хванали на въдицата. Всичко необходимо, за да имате приятелка се състои в следващите няколко кадъра. 

Мъдрият Рейн Йокохама подложил тялото си на изпитание в някои от по-странните пози, но резултатът наистина е бил впечатляващ. С това можете да излъжете бившата, че наистина сте открили дамата на сърцето си и този път не се казва Лара Крофт! 

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се