От Русия с любов
видяна 7738 4

27 септември 2013 | 05:18

Русия изобщо не е като САЩ. Както и САЩ не е като Русия, от което май и двете държави са доволни. Е, представи си един свят, в който големи американски звезди отиват в Русия - как ли би ги променило това? Ето сега ще научиш как!

Леонардо ди Каприо изобщо не е барнат Джей Гетсби, а пропаднало пиянде. Налива се по цял ден и дори при -15 градуса ходи без риза, а от това много жени пищят неудържимо. Нас това не ни вълнува.

Еминем пак си е лош бял рапър, но е значително по-пропаднал и е със статут като на Биг Ша например - някои смятат, че е велик (Биг Ша смята така), а други - че е обикновен софийски дришльо (доста по-разпространено мнение).

Джейсън Стейтъм пак е корав, но по един съвсем друг начин - гледа по-лошо, вади въглени от барбекюто с голи ръце, а преди това убива елени и ги пече. Да, такъв е, макар че го следят от няколко природозащитни организации. Руски Джейсън, сори, копеле.

Харисън Форд също е долен алкохолик, не е блейд рънър, не е и Хан Соло, даже и Индиана Джоунс не е. Но пък е - повтаряме - наистина пропаднал алкохолик. Страхотно, нали?

Долф Лундгрен е спрял да участва в треторазрядни екшъни, но вместо това се налива като за световно. Много наш човек е, даже в руския вариант го харесваме значително повече, съвсем сериозни сме!

Хю Лори не е гениален доктор, не е и страхотен музикант, а обикновен битов пияница. Обича водка и сельодка, а ние сме му първи приятели.

Чък Норис си е същият. Извинявай, някои неща дори Русия не може да промени.

нагоре

Коментари

 1. 4
  Kaloqn Kotev 27 септември 2013 | 15:46

  to i az mislq che big sha e ot varna a ne normalen sofiiski drishlio ama se1 ;D

 2. 3
  az 27 септември 2013 | 14:11

  2 Schadenfreude 27 септември 2013 | 13:36 Ще ме извинявате, ама Хю Лори е Британец мисля, че си изпуснал идеята на цялата статия...

 3. 2
  Schadenfreude 27 септември 2013 | 13:36

  Ще ме извинявате, ама Хю Лори е Британец

 4. 1
  фото редактор 27 септември 2013 | 12:46

  photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се