Откриха изгубената сексуална играчка на 38-годишна жена
видяна 6372 2

28 юли 2014 | 09:24

Мъжете винаги сме наказани с липсата на дълготрайна памет. Обичаме да казваме, че помним само важните неща, но бихме били благодарни, ако поне един път открием ключовете на колата, преди да закъснеем с три часа за работа, щото се случва много често. 

Такава ни е природата - губим малките неща, а големите никога не сме ги имали. И все пак е приятно, когато откриеш последните 20 лева в старите чорапи, недокоснати от жената и кучето. Често оставаме без различни ценности, а черната дупка се отваря най-широко, когато жената реши да "подреди". Това е нищо в сравнение с историята, която идва от САЩ и пациентката, която желае да остане в анонимност. 

38-годишна жена се озовала в интензивното отделение, след като споделила, че страда от летаргия, загуба на тегло и постоянно треперене. Лекарите направили всички базови прегледи и накрая решили да изпратят страдалката на рентген. Снимките разкрили тоталната истина - жената разполага с чуждо тяло в себе си а.к.а. вибратор. След кратка дискусия е установено, че това може да е сексуалната играчка, с която тя си играела заедно с приятеля си. 

Случаят е документиран в сексуалната медицина като интересна аномалия, но продължаваме да се замисляме за нейния полов живот и последните й десет години в щастие. Тук излизат най-интересните въпроси:

1. Как не е усетила един път, че нещо я стимулира?

2. Къде точно са влизали другите мераклии на среща с изкуствения интелект?

3. Колко точно издържат батериите на подобна джаджа? 

Ако колежките не си спомнят локацията на всички атрибути в дома, това би обяснило огромното наличие на напрежение в офиса.

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

  1. 2
    crorkz matz 05 август 2014 | 02:37

    3S2LrO I cannot thank you enough for the blog article.Really thank you! Much obliged.

  2. 1
    crorkz 04 август 2014 | 00:59

    XbtLNX Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Really looking forward to read more. Great.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се