Памела Андерсън: Порното е за загубеняци
видяна 3686 4

02 септември 2016 | 08:18

Памела Андерсън официално сподели, че "порното е за загубеняци". Бихме искали да и повярваме, ако първото порно, което някога сме гледали, не беше именно от него. Дамата споделила, че опасността от порното наистина е голяма, след като е по-достъпно от всичко останало на света. Пам очевидно се притеснила за родителите, които не обръщат никакво внимание на децата си и да им покаже, че само загубеняците гледат порно - мерси много, Пам! 

Звездата в спасители на плажа, както и звездата в най-гледаните клипове на Томи Лий Джоунс е споделила своите тревоги и настоява за по-адекватно сексуално образование за запазване на обществените и семейни ценности. След като редакцията скъса плаката на Пам и се опитва да забрави всички детски спомени със "Спасители на плажа", предлагаме на всички да погледнат легендарното видео на морската сирена, което дойде от загубеняци за загубеняци! 

нагоре

Коментари

 1. 4
  smokeweed 04 септември 2016 | 11:45

  Че нали и ти се снимаш в порно ма дърта курво . Точно ти ли ще говориш за обществени и семейни ценности ма парцал ? Че е вредно и за загубеняци така е ама намерила се коя да го каже . Лапай ми хуя ти скапана стара дупка . Ще ти се изхвърля в устата дърта курво .

 2. 3
  az 03 септември 2016 | 16:17

  Откраднато, друг път. Това беше успешен ПР трик, за да въздигне кариерата на Памито, която е доста тъпичка и бездарна горката и освен със свирки и силикон няма друг начин да пробие. За съжаление такива гладкомозъчни като нея Парис Хилтън и Кардашиян успяват да пробият и хората ги почитат и им подражават

 3. 2
  02 септември 2016 | 15:13

  Само Томи Лий, без Джоунс, моля. Не се излагайте така

 4. 1
  02 септември 2016 | 12:40

  Томи Лий Джоунс е друг човек, приятелчета... И все пак, знам ли, там си пада голям разврат :)

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се