Пауза за мастурбация
видяна 2267 1

12 януари 2017 | 09:17

Работодателите все по-често разбират, че служителите имат нужда от по-дълги обедни почивки, както и 20-30 минути за дневен сън. Някои от големите фирми дори имат специални стаи за такива случаи. Постоянното добавяне на сериозни работни условия може да промени изцяло живота на служителите. Очевидно следващата голяма и важна промяна за служителите ще бъде паузата за мастурбация. Според някои фирми, това е новата почивка, която ще измести цигарите от менюто и ще позволи на служителите да убият малко повече стреса. 

Изследователите признават, че това е второто най-добро решение за повишаването на продуктивността - първото все още е секс! Офисните мастурбатори често се озовават в тоалетната, зареждайки се с нова мотивация. Учени от Нотингамския университет смятат, че именно това може да мотивира всички да приключат бързо със задачите, за да си позволят една такава почивка. И след като резултатите наистина са качествени, това наистина означава, че много скоро имаме всички шансове да се възползваме от тази екстра. Разбира се, имайки предвид факта, че нашата родна цивилизация се движи с около 40 години, внуците ще имат всички шансове да открият някое друго мръсно списание в тоалетната.

нагоре

Коментари

  1. 1
    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС 13 януари 2017 | 17:14

    ПЕЧЕЛЕТЕ ДО 200 $ НА ВСЕКИ ЧАС и НАД 3 000 $ ВСЯКА НЕДЕЛЯ !!! АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО , ЗА ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ===> easymoneybg_ovo_bg

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се