Роналдо с контузия
видяна 665 1

25 ноември 2013 | 08:23

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще пропусне следващите мачове. Португалецът успя да регистрира своя 14 гол в първенството, но не успя да се предпази от контузиите. Анчелоти смята, че Роналдо ще излезе много скоро отново на терена и няма да се задържи в резервите. Анчелоти добави, че това е мускулно разтягане, което може да се оправи много бързо, но звездата ще трябва да мине през няколко теста, преди лекарите да кажат последната си дума.

Остава да разберем дали ще гледаме футбол без двамата най-добри в него. Легендарната форма на Роналдо е винаги от особено значение, след като португалецът винаги е признаван за своя атлетизъм. Самият той се представи блестящо срещу Златан Ибрахимович. Шведксият капитан отрече аплодирането му. Той призна, че е ръкопляскал, но се е опитвал да повдигне духа на своите съотборници. Златан сподели пред медиите, че единствената разлика между него и Роналдо е един гол. Той призна заслугите на Роналдо, но отбеляза, че легендарния му стил от контра атаки е бил повече от очакван. 

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

  1. 1
    Печели пари онлайн 25 ноември 2013 | 12:12

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Съботни мъжки реакции 23 септември 2017

Оливия бърза с банята 22 септември 2017

Животът е гаден (18+) 21 септември 2017

Лизи е на Малдивите 21 септември 2017

Дакота разтяга 20 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се