Rush
видяна 1075 1

11 април 2013 | 12:00

Филмите за автомобилния спорт са много и най-често печелят много фенове по целия свят. Със сигурност знаеш, че Формула 1 е състезанието, което се гледа от милиони. Високите скорости са създали доста добри спомени на феновете, а днес започва походът за връщането в доброто старо време, когато двигателите бяха V-12. 

През 2011-а година стана свидетел на Senna, който трябва да се гледа от всеки бъдещ състезател. Все още смятаме, че е най-добрият филм, който може да се направи. Оспорването на това изявление ще бъде трудно, защото тази година можем да видим и биографичния филм на Ники Лауда. 

Това е пилотът, който рискува много на пистата и винаги кара с двата крака на педала за газта. Лауда е един от противниците на Нюрбургринг и до края на спортната си кариера е смятал, че това е най-опасната писта на света. През 1976-а година катастрофира и изпада в безсъзнание, докато болидът му  се запалва. Историята на пилотът ще бъде филмирана, а режисьорът е обещал на зрителите, че ще имаме възможност да се върнем през 70-те години на миналия век, за да видим истинското състезание.

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

  1. 1
    боркос 11 април 2013 | 22:21

    Гледах трейлъра преди няколко дена ,изглежда ,че ще бъде нещо доста силно.Задължително на кино с бира и много надран.Дано да носи поне частица от това ,което представляваше филма за Сена.

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се