Русия ще разследва NASA за пътуването до Луната
видяна 2981 1

20 юни 2015 | 00:00

Русия ще проведе серия от разследвания, за да бъде сигурна, че американците наистина са кацнали на Луната. Според руски вестник "Известия", разследването ще се опита да провери автентичността на снимките, които документират първото кацане на Луната през 1969 година и вече са изгубени от САЩ. Владимир Маркин, говорител на разследващия комитет на Русия, споделя, че не отрича тази възможност, а просто е достатъчно любопитен, за да провери произхода на някои артефакти, за които се говори, че са част от историята на човечеството.

Маркин споделя, че цялото начинание е изглеждало изключително лесно и не може просто да отидеш до Луната, да направиш филм и да се върнеш, а след това и да изгубиш снимките. Именно загубата на тези доказателства е принудило руснаците да започнат проверка, защото подобни кадри са доказателство за цялото човечество, а не само за американското правителство. Ройтерс съобщават, че NASA са изтрили оригиналните снимки, за да спестят пари и щели да ги възстановят с много по-високо качество, използвайки други методи. Не е сигурно дали полетът наистина се е случил, както и не е сигурно дали американците не се опитват да манипулират отново кадрите, за да изглеждат по-достоверни.

нагоре

Коментари

  1. 1
    m 22 юни 2015 | 13:51

    "Ройтерс съобщават, че NASA са изтрили оригиналните снимки, за да спестят пари и щели да ги възстановят с много по-високо качество, използвайки други методи." даа..."други методи" :D

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Оливия бърза с банята 22 септември 2017

Животът е гаден (18+) 21 септември 2017

Лизи е на Малдивите 21 септември 2017

Дакота разтяга 20 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се