Сайт за запознанства изтрива грозните потребители
видяна 4832 2

06 март 2015 | 00:00

Омръзна ли Ви от измамни снимки на жени в интернет? Вече не искате да Ви изпращат снимки, защото всяка втора е Лиса Ан? Добри новини! Вече можете да се регистрирате в сайт за запознанства Beautifulpeople.com. Администраторите гарантират, че именно там ще откриете част от най-красивите свободни хора, с които можете да започнете връзка.

Хората са толкова отдадени на мисията си, че дори махат онези, които са погрознели. Чистката обикновено се случва на няколко месеца и всички грозни хора се изпращат за регистрация в сайтове като Facebook. Последната чистка е лишила от достъп 3000 души, които вече не покривали изискванията за визия. Вече имате възможност да проверите колко сте красиви с регистрация в сайта или да го използвате за изпускане на женското его. Всеки опит за ъплоад на наша снимка завършва с краш на сайта, но това е разбираемо - не може всички да сме красиви.

нагоре

Коментари

  1. 2
    06 март 2015 | 23:38

  2. 1
    Владимир 06 март 2015 | 13:04

    За запознанства пробвайте Дами Канят / damikanyat.bg - има приятни хора вътре и сайта е на ниво, особено в сравнение с другите сайтове за запознанства в България...

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се