Швейцарско кафе с фелацио
видяна 3574 2

25 юни 2016 | 08:24

Ново кафене в Швейцария ще предлага много специални екстри за своите клиенти. Освен ободряващото черно кафе за добро утро, клиентите могат да получат и едно сутрешно фелацио - като жената отказва. Удоволствието ще струва на почитателите 42 паунда, а самото заведение се намира в Женева. Всеки клиент получава горещото си кафе с iPad и избира "сервитьорката", която да изпълни въпросната процедура.

Собственикът признава, че е видял идеята от заведения в Тайланд и става ясно, че Швейцария няма толкова стриктни закони, които да го ограничават. Времетраенето на услугата е между 5 и 10 минути, а с тази услуга ще пиете най-скъпото кафе в страната. Освен това ще трябва да заплатите 5 паунда и за кафето. Проституцията в Швейцария е законна, но проститутките все пак имат някакви ограничения относно местата, където могат да практикуват професията си.

нагоре

Коментари

  1. 2
    p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g 26 юни 2016 | 18:12

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

  2. 1
    smokeweed 26 юни 2016 | 16:55

    Направи ми едно кафе ма курво . Лапай ми кура ма курво .

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се