Следващият трансфер на Валери е в Payner
видяна 3321 0

08 февруари 2017 | 09:10

Следващият трансфер на Валери Божинов наистина може да изненада феновете, след като е получил оферта за трансфер в Planeta Payner. Оказва се, че телевизията лично е изпратила скаути, за да провери дали футболиста на Партизан може да издържи на усилените тренировки и хвърлянето на салфетки по нощните заведения. Гордостта на Горна Оряховица със сигурност се е доказал с футболни умения, ала сега е тръгнал в нова посока и много скоро може да се изправи срещу наложени хитове като "Хабиби" и "Трепни". Потърсен за коментар, Валерката бързо отговори:

"Не може само Гришо да пее! Аз също имам талант и малки котета. Той малко е с пума, ама няма да месим работните интереси с приятните занимания." 

Митко Пайнера отказа да дава коментар, но пък заяви, че Божинката ще се чувства добре и няма да се отдалечава от стадионите, защото всички летни концерти се правят именно там. Пожелаваме попътен вятър и се надяваме, че няма да има късане на гласни струни и други подобни контузии! Все още не е потвърдено, но текат преговори между Валери и Гришо за дует с Никол. Евентуалното заглавие на песента може да бъде "Трепни, Гришо"! 

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се