Тоалетните проблеми с колежките
видяна 13071 17

05 септември 2013 | 11:23

Менове, 

Мен лично ме мъчи един проблем, с който се сблъсквам откакто съм започнал работа в офис - срането! 

Не че имам някакъв проблем, просто акам по много и по често. Средно между четири и пет пъти, което прави поне по два пъти през работния ден. За мен тоалетната е почти олтар. И не, приятелката ми няма проблем с моите тоалетни приключения - тя вече е свикнала на ролките тоалетна хартия и мокри кърпички в колата. 

Става въпрос за офиса. Лятото и зимата (такава ми е работата) е добре - в офиса коч къмпани лимитид и си пърдим и си серем на воля. Пролетта и есента обаче съм заложник на що-годе просторно и светло помещение с два абсолютни минуса що се отнася до моя бърз метаболизъм - само жени (не стават) и един кенеф. 

Проблемът е, че като изляза от кенефа всичките около мен (казах вече, че са само женски) ме гледат едно такова упрекващо, едва ли не съм им счупил касичката и тактично изчакват едно половин час поне преди някоя да се осмели да влезе.  Стигнах до там, че не ходя с другите да обядвам, а като истински партизанин само чакам и последната да излезе и спринтирам към фаянсовата стаичка. И получавам сърцебиене всеки път, когато видя, че някоя си носи кутия с храна от вкъщи. Така, с течение на времето, у мен се разви един свян, който никога досега не бях изпитвал - да се изтропам, когато ми се тропа, мощно...

Парадоксално, когато някоя от тях отиде да сере, което се познава по изключителната воня - наистина аз съм "Шанел" в сравнение с тях, няма психо атаки и гневни погледи. Не е ли това дискриминация, питам?

P.S.: Според мен наситеността и продължителността на женската пръдня и миризмата след женското сране се дължи на това,  че жените серат в пъти по-рядко от мъжете. Така лайната им един вид "вкисват", "втасват", образуват лайняни джибри, което води до култивиране на една изключително остра воняща мараня - с нож да я режеш. Ще се радвам да споделите кенефен опит и да ми предложите лек за моята свенливост.

Тъй, като имейлът ми е показателен за това как аджеба се казвам, ще го запазя в тайна за себе си. Извинете, ако има правописни и пунктоационни грешки, но в момента, в който пиша писмото колежките все още не са отишли на обяд!

Men.bg: Благодарим ти, за този невероятен казус, пред който са изправени милиони мъже. Тоалетната наистина е нашият най-ценен и свещен олтар. Сам разбираш, че уважаваме мястото по всички критерии и встъпваме в длъжност с телефон, списание, книга и някоя друга книга на Уолт Уитман (ако гледаш Breaking Bad, ще разбереш). Политиката при кочовете е ясна - "Човек не държи лоши работи в себе си!". Следователно има музикална програма, аромати само за мъже и "Познай какво вечерях". Ние използваме две тоалетни, за да е сигурно, че няма да има конфликт на интереси, защото делим офиса с колегите от Profit.bg. За краткия си опит разбрахме, че женската тоалетна (публична или офисна) е винаги по-мизерна от мъжката.

Какво можеш да направиш, за да си сигурен, че колежките няма да страдат, след като обгазяваш периметъра. Купи един ароматизатор на аерозол и пускай бомбите спокойно. Ако те дразнят много, заложи таймера и не пускай водата. Любимият ни момент е, когато спрат водата в няколко квартала в София и ти кажат, че тоалетната не работи. Тогава отиваме и се тагваме, за да покажем, че работи а снабдяването с вода е съвсем различно занимание. Да, това е дискриминация, но като цяло не разбираме тревогите. Това е най-човешкото и ако колежките имат проблеми, винаги може да използват гърнето от детството. Да не говорим, че ако ти ходиш два пъти до тоалетна, жената през зимата е способна да похаби няколко кубика вода, защото има мехур на 99-годишен дядо. Как успяват да го постигнат? Нямаме никаква представа. Важното е, че жените просто не могат да изкарат и 1 час, без да се наложи да отидат до тоалетната! 

P.S.: Предложихме ароматизатор и тотален непукизъм, който ще ти помогне да свършиш останалата работа. Ако искаш да ги отучиш от този гаден навик с погледа, друсай на отворена врата! Винаги е помагало! 

P.P.S.: Иване, не е необходимо да се криеш, ние знаем, че си ти! Прибери се в нашия офис и ще възродим добрата стара традиция на музикалната програма!

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

 1. 17
  Ironman 02 януари 2014 | 20:02

  Жените са красиви, но да не забравяме, че и те акат!!! :D

 2. 16
  Печели Пари Онлайн 20 септември 2013 | 13:40

  ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 3. 15
  Martin 19 септември 2013 | 17:22

 4. 14
  :D 12 септември 2013 | 11:26

  Требе да ги дресираш тея! Излизаш от кенефина и ако те погледне някоя злобно веднага пускаш една звучна злобна пръдня, усмихваш се и казваш "Извинете" :D Ако не те погледне не пускаш ;) Гарантиран ефект на 10-то припърдяване :D

 5. 13
  iliq 09 септември 2013 | 12:05

  съседната врата до нашия офис е склада ни, в който има 2 олтара, и съм един от малкото хора с ключ за там... тааа направо е перфектно.. :D

 6. 12
  Don Kihot 09 септември 2013 | 08:05


  А от 06 септември 2013 | 10:42

  Следващият път, когато някоя колежка те погледне накриво направо и кажи в лицето, че няма да приемаш каквито и да е упреци, вербални или невербални, за това, че имаш физиологични нужди. Също така можеш демонстративно да отиваш и да парфюмираш с аерозолния ароматизатор след всяка от колежките ти, това ще ги жегне. И ако нещо мрънкят, просто ги игнорирай, дори не си вдигай погледа от монитора, за да ги удостоиш с внимание, а само направи физиономия на отегчен човек. :D

  Хахаха,ако те послуша ще стане войната на световете :D

 7. 11
  Sosko 08 септември 2013 | 23:17

  Брадаре разбирам те много добре- даже не можеш да си представиш колко :) При мен всяко излизане или отсъствие от място с "олтар" е сравнимо с неистови мъчения от сорта на "без бира цял месец" и т.н., понеже пускам Уили на свобода поне 4-5 пъти на ден. Особено неприятно е когато приятелката ми реши да избухне с някоя романтика и аз я "усирам" буквално. Ама не ми дреме много щото си е човещинка и щом "бухала" покаже човката го пускай да лети:)

 8. 10
  Аптекаря 07 септември 2013 | 18:49

  Тропай и хич да не те ебе. Все едно да те гледат накриво, че редовно ебеш. Ми то това си е половин ебане, поне аз с това сравнявам хубавото изсиране. А за женското гомно, че мирише повече съм абсолютно съгласен ! На морето не знам защо обаче един чуждестранен бизон от женски род се беше накиснал в тоалетната на едно крайбрежно заведенийце. Онзи изрод, такъв го беше изтропал, че ми секна и лайното и пикнята, а стомахът ми реши да приложи обратна перисталтика. Все бях намирисвал гомна, ама от това направо ми се зави свят !

 9. 9
  фото редактор 07 септември 2013 | 13:52

  photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

 10. 8
  Dimityr Ivanov 07 септември 2013 | 13:43

  Aко сте фенове,играчи на Pro Evolution Soccer или просто любители на футболните симулатори то това е Вашата група! Тук ще намерите актуални новини,тактики и всичко интересно свързано с любимата игра! facebook.com/pages/Pro-Evolution-SoccerBG/290246007683349

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се