Той отказа секс на приятелката си
видяна 2220 0

17 май 2017 | 09:16

Един мъж най-накрая отвори вратата на всички останали! Колко пъти в живота си сте искали да кажете на милото, че е дебело, при това без средна до тежка телесна повреда, спукани гуми, скрита конзола и други подобни? Колко? Запознайте се с Кай, който останал толкова разочарован от своята приятелка, че е решил да наложи наказанието от сексуално въздържание. Аманда Хаган била прелестна красавица, която изпуснала края, когато връзката се оказала сериозна. 

Калифорнийката толкова се престарала, че на финала отказвала да излиза с приятели. Кай също се отдръпнал и въздишал по старите снимки. Една щастлива сутрин, жената наистина осъзнала, че изпуска края и започнала да следи драстично калориите, които са около 1300 - 1500 на ден. Ето защо започнала да посещава фитнеса по 5-6 пъти на седмица и промяната не закъсняла. 

Самата тя признава, че нейните приятелки не са успели да я разпознаят. Виждате ли до какво може да доведе сексуалното въздържание? Виждате ли? Няма какво да казвате повече, просто спрете секса, докато не отслабне! 

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се