Той отказа секс на приятелката си
видяна 2241 0

17 май 2017 | 09:16

Един мъж най-накрая отвори вратата на всички останали! Колко пъти в живота си сте искали да кажете на милото, че е дебело, при това без средна до тежка телесна повреда, спукани гуми, скрита конзола и други подобни? Колко? Запознайте се с Кай, който останал толкова разочарован от своята приятелка, че е решил да наложи наказанието от сексуално въздържание. Аманда Хаган била прелестна красавица, която изпуснала края, когато връзката се оказала сериозна. 

Калифорнийката толкова се престарала, че на финала отказвала да излиза с приятели. Кай също се отдръпнал и въздишал по старите снимки. Една щастлива сутрин, жената наистина осъзнала, че изпуска края и започнала да следи драстично калориите, които са около 1300 - 1500 на ден. Ето защо започнала да посещава фитнеса по 5-6 пъти на седмица и промяната не закъсняла. 

Самата тя признава, че нейните приятелки не са успели да я разпознаят. Виждате ли до какво може да доведе сексуалното въздържание? Виждате ли? Няма какво да казвате повече, просто спрете секса, докато не отслабне! 

нагоре

Коментари

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Ава е вечна 24 юли 2017

Къде е Моли 20 юли 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се