Той пита за женското окосмяване
видяна 7333 7

25 август 2014 | 12:03

Здравейте, менове!

Пиша ви относно една тема, която е дискутирана сигурно десетки пъти, но искам да споделя и аз малко летни впечатления. Лято е и красотата на градския транспорт е в разцвета си. Пот се лее като водка в Биад, косматите мишници и некъпаните винаги застават точно пред теб, а в "кошницата", в която се возиш има едно прозорче 4 на 8 сантиметра, което само се открехва леко. От известно време забелязвам притеснителна тенденция сред младите жени (ДА!) да си ходят с мустаците и космите по ръцете и кръста.Какво следва? Катинарче може би? Все по-често забелязвам напълно обезкосмени момчета и космати момичета. Абе защо, бе?! Да не сме навлезли в ерата на Кончита Вурст? Сега това ли е модерно, че нещо съм пропуснал? Стигало се е дотам, че една колежка от университета веднъж гордо заяви как изисквала от приятеля си да се обезкосмява навсякъде, а тя с косми по ръцете милата, колкото мен (слава богу поне мустаци нямаше). Остава да почнат жените да ни бият, да си бъркат в пъпа и да им носим бира. Само аз ли си мисля, че една жена трябва да се обезкосмява по цялото тяло, което естествено не важи за мъжа?

P.S.: Искам да отбележа, че въпросните момичета, които съм засичал като изключим окосмяването са привлекателни.

ваш Мустак Косъмов

Men.bg: Косъмов, благодарим за бързата реакция и отчитането на косматата аномалия. Модата на бурното окосмяване се появи много отдавна и единствената причина за отчитането на реакция е, че през зимата не можеш да видиш жена по къс ръкав, както и пола. Чували сме от жени, че две седмици не са си бръснали краката, което обяснява и редицата психични отклонения в офиса. Една добра наша читателка отдавна сподели, че мъжкият организъм не е проектиран за епилиране от всякакъв вид - ефектът е краткотраен, а след това има "Здравей, Амазонка!". В този случай е редно да кажем, че мъжката растителност трябва да бъде защитена, с изключение на брадата - там се допускат всякакви експерименти от "Тримата мускетари" до "Чубака". Подозираме, че си направил някои грешни заключения за женската физика, защото нежните създания активно започнаха да разменят юмруци, а бирата замени водата при тях - не сме запознати с бъркането в пъпа. Свободата на жените е легендарна. Полът и обезкосмяването са по избор!

P.S.: Кончита Вурст не се коментира, защото ще наклони много везните! 

P.P.S.: Жените са привлекателни, а ти се оплакваш? Бързо за едно Big-че! 

Изпращай своите истории, казуси и въпроси на info@men.bg. Бръсн... отговаряме веднага на всичко с допитване до сената на джедаите и кварталните мъдреци с чашка!

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

 1. 7
  stiliana 01 юни 2015 | 13:01

  na nqkoi momicheta hormonite im boshuvat s palna sila I zatova nqkoi momicheta sa po okosmeni

 2. 6
  24 февруари 2015 | 15:34

  Ако искаш да разбереш защо на жените им е писнало да се обезкосмяват, вземи да отидеш само веднъж на кола-маска. На цялото тяло. После няма да задаваш глупави въпроси.

 3. 5
  оф 18 септември 2014 | 22:13

  майка ти маха ли си космите от ръцете ?

 4. 4
  Illarion 26 август 2014 | 21:03

  Автора явно е забравил, че хомосапиенс е клас бозайници. Ама как няма да забрави като прекарва цялото си време размишлявайки над окосмението на някоя девойка в 120. Макар отчати да подкрепям, по-селскобеково изказване отдавна не бях срещала.

 5. 3
  Таря Т. 26 август 2014 | 15:30

  Ми трябва да има някакъв баланс. След като все повече държите веждичките да са ви перфектно оскубанки, телцата и крачетата също, вазелинче по устничките (и не само), гланц по ноктетата, прашки на дупетата и т.н...те девойките протестират.

 6. 2
  kii 25 август 2014 | 15:34

  Може би е вярно това и аз съм засичл такива млади момичета с иначе хубави фигури и красиви лица, но с космати гърбове, за ръцете по-рядко. Аз лично го отдавам на това, че днешните девойки са доста мързеливи и предпочитат да се запиват повече по купони и курорти лятото от колкото да намерят време да се обезкосмят... Да не забравяме и липсата на възпитание в семейството ;)

 7. 1
  Gosh 25 август 2014 | 13:52

  Заради педали като теб дето пишат писма на гейските списания.. е затова са станали такива "жените".. иначе аз не съм забелязал да са по-неподдържани отпреди

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се