Торта за сексуална издънка
видяна 871 1

10 януари 2017 | 12:08

Всеки от нас успява да направи някоя лека издънка по време на интимните отношения в леглото. Какъв е най-добрият начин за извинение? Ето няколко умни глави, които са решили да използват тортата и сладкото като най-добро решение! Сигурни сме, че това би било напълно достатъчно, ала за съжаление някои грешници са решили да напишат и за какво точно се извиняват. Резултатът е наистина потресаващ, особено ако при връчването присъстват и гости. Ето някои наистина специални решения:

Венерическите заболявания не са приятно изживяване, но със сигурност се преглъща с вкуса на сладкото. Според сладкарите, това е първото и най-голямо извинение, поставено върху тортата!

Очевидно се правят торти и за подобни случаи!

На второ място се позиционира извинението за виковете от спалнята - подозираме, че жилищната сграда не е добре изолирана. 

На трето място изненадващо се позиционира извинението за внезапния и изненадващ анален секс. Осъзнаваме, че има много мъже, които обясняват точно в този момент, че половият им орган не е толкова голям. Ако все пак се случи чудото, задължително поднесете торта!

нагоре

Коментари

  1. 1
    p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g 10 януари 2017 | 17:04

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 51 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се