Трите популярни вида девственост
видяна 14097 8

28 май 2014 | 10:36

Един от първите пъти, в които започна да се говори свободно за девственост, беше в "Postal". Може и да си попадал на играта или да си виждал филма, в който един добър човек говореше с Осама Бин Ладен за уговарянето на 72-те девственици, които ще го чакат в отвъдното. В края на разговора стана ясно, че Осама не може да гарантира и за 10 девственици, което е нормално - никой няма власт в отвъдното.

Девствеността винаги е била нещо различно сред хората. Някои от нас са участвали в процеса на откъснатото цвете, други направо са отворили нейните врати към разврата, а трети нямат нищо против да изчакат, докато сгодната женица стане годна за употреба а.к.а. поне да е на 18 години. Оказва се, че по-голямата част от девойките е готова да скъса цветето едва, когато стигне до университета. Там са необходими няколко питиета, един грешен избор и познатото отваряне на шампанското с прослувутия коментар "Добър вечер, зайо!". В последното изследване на университета Тренд, хората са успели да класифицират трите нагласи към девствеността. Какъв си бил ти, можеш да разбереш в следващите редове, защото сме сигурни, че не си девственик, нали? 

Подаръкът

Среща се най-често сред жените и тяхната нагласа за девствеността - тя е дар, който не трябва да се прахосва. Почитателите на тази идея смятат, че първият партньор трябва да е много важен и са готови на всичо, за да го открият. Те дори прекарват много време с него, за да го опознаят, без да намесват полов контакт. Те са отговорни за онези мъже, които отдавна не са правили секс - пълен таш*к. 

Стигма

Тук се поставят всички лица, които вярват, че девствеността е вид грях, който трябва да бъде премахнат много бързо. Пръскането на черешката е тяхна основна цел, следователно няма много време за губене и търсене на правилния партньор или опознаването. Те търсят мераклията, който няма да задава въпроси, а направо ще действа.

Процесът

Няма нищо общо с Кафка, но така е избран от хората. Оценява се като "неизбежна част от узряването". Почитателите на тази група вярват, че това е последната стъпка към израстването и отговорностите. За разлика от партньорите на даровитите, тези хора не търсят романтичния любовник и няма да коментират плановете за отвяването на мъхчето от прасковката. 

Сега остава да споделиш от кои си в коментарите, спокойно, анонимни са!

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

 1. 8
  Никой 18 септември 2015 | 17:00

  Като няма да се ебе , въобще да не излиза от тях хахаха

 2. 7
  Никой 18 септември 2015 | 17:00

 3. 6
  a 29 май 2014 | 14:46

  истината е една... няма и един "материал" на Даниел без правописни грешки

 4. 5
  Б 29 май 2014 | 09:08

  братко, всичко хубаво, ама да кажеш, че покрай дата, този толкова интелектуален сайт, да кажеш, че от там си дошъл тука и да наричаш някой селянин, това е като да отидеш от vbox в youtube и да кажеш, че в тубата са селяни, по-добре се обеси някъде или си спри нета...

 5. 4
  Ани 29 май 2014 | 00:40

  Статията е пълна с правописни грешки. "Главният редактор" ще да е доста неграмотен.

 6. 3
  А 28 май 2014 | 18:42

  Даниеле, покрай data.bg изчетох бая твои статии и стигнах до извода, че си тотален селянин.

 7. 2
  zzzzzzzzzzz 28 май 2014 | 17:18

  "отвяването на мъхчето от прасковката" xaxa

 8. 1
  3 28 май 2014 | 10:56

  Бреййй, по-тъпа статия скоро не бях чел...

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се