Тя скъсала с него
видяна 4601 15

06 януари 2014 | 09:51

Здравейте ,няма да ви казвам ,колко сте яки ,готини и ме кефите! Само да не ви урочасам....

Та ще се опитам да разкажа историята си възможно най-кратко и ясно. С моята приятелка сме заедно от няколко години, студенти сме и учим в друг град от родния. Преди да се приберем за празниците, тя направи един много романтичен жест и общо взето казваше колко е щастлива и колко много ме обича и така нататък(бях много приятно изненадан, защото беше много добре измислен и по начина по който ми го каза - не не става въпрос за брак и т.н) До тук всичко е ок ,но на 25-ти тя решава, че трябва връзката ни трябва да приключи - категорично " не искала никакви опити ,промени и компромиси ако помня точно".

"Не се чувствала добре ,обмисляла го е няколко месеца, но пък била щастлива и не е спирала да ме обича". Естествено аз нямах думи просто, най-малкото заради последният и романтичен жест. Говорихме няколко часа нормално, а-у, ляво-дясно и дори си тръгна след като ми направи едно фелацио по нейно желание. Мина се ден, втори, естествено не можеш да оставиш момичето на живота ти, просто ето така говорих с нея видяхме се пием кафе, нищо не се променя.

Четвъртия ден започваме да говорим пак и тя казва, аз си лафя с един пич(пича никога не го е виждала ,нито е от близките 300 километра) на камерата от 4-5 дни, като разбрах, че я питал определени  интимни въпроси след като тя му е казала, че си има сериозен приятел и така нататък, побеснях говорихме лице в лице и изведнъж ИСКАМ ОТНОВО да сме заедно.

Отново останах без думи, но ми беше интересно какъв е този и така нататък. Пожелах да ми даде информация като име от къде е, пък ако е някоя позната физиономия да му я променим, но уви. Момичето до ден днешен(4-5 дни) отказва да ми даде каквато и да била информация освен, нейният разказ за даден въпрос. Без значение начина, по който се опитвам да подходя да ми даде информацията и аз просто се отказах (разбирам от някой неща и мога да си я взема сам, но не желая).

Надявам се да сте ме разбрали и да може да помогнете на още един мен в беда.

П.С : Не съм и държал сметка с кой си лафи и така нататък, само на моменти е имало изблици на ревност за 1-2 пъти от началото на връзката ни.

П.С 2 :Аз също така не мога да разбера, как когато си в раздяла с някого ,казваш на напълно непознат човек от чат да минете на камера и без да го попиташ, как попадна на мен, след като нямате нито общи приятели, нито познати нито нищо.

Благодаря Ви и Ви пожелавам повече хубави емоции през новата година, Чичо ДЖАК , още повече популярност ,за да може да наемате все повече мацки в офиса който да ви носят лед и много здраве и щастие!

Men.bg: Друже, ти още ли вярваш в Дядо Мраз? Как мислиш, че жена, която не познава някого ще му даде контактите си и веднага ще започнат да си лафят? Ти успял ли си да накараш напълно непозната жена от фейсбук (не броим разпоретените) да те добави към воайорската листа, без дори да сте се виждали? Жена е това, не е човек! Разбери, че няма нищо случайно. Нашето експертно мнение е, че не се познават от няколко дни. Девойките винаги страдат от слабия си ангел. Появява се някой, който им обещава звезди и 40-сантиметров пищов, а те започват да точат лиги, не спят спокойно, сънуват човека с косатка между краката и вярват, че всичко, което лети се яде. Такива са, какво да ги правиш? Изпълненията от 80-те и 90-те години "ти що е*еш жената" са напълно излишни. Помисли, ако се появи някоя чикита с големи бомби и реши, че иска да разбере повече за теб и сексуалният ти живот, дали ще се дърпаш? Дълбоко се съмняваме. В този случай ще си виновен ти, както и твоята е в момента. Няма какво да гледаш и какво да търсиш. Никога не можеш да разбереш какво й липсва, но едно е сигурно - щом започнат дефектите на връзката, те никога не свършват. Никога нямаш гаранция за следващия изблик на емоции, които да ти се отразят на главата. Просто внимавай, за да не те опарят пак. Дано фелациото си е заслужавало (можеше малко снимки да пратиш). 

P.S.: Една жена е щастлива, когато е свободна - помогни й да стане такава.

P.P.S.: Сигурен ли си, че не са играли на "Скрий салама", "Покажи ми боски" и т.н.?

Изпращай своите истории, писма, разкази и казуси на info@men.bg. Ако някой си търси ново каре за Golf-a, да се обади! 

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

 1. 15
  Аптекаря 25 януари 2014 | 22:28

  Мойто м'че, сега ще ти преведа всичките ви разговори с твоята, какво ти е казала. "Абе ебе ми се, ама не (само) с теб".

 2. 14
  х 10 януари 2014 | 13:11

  Аз забелязах обаче ,прекалено много женски изблици на раздели ,в последно време и то от връзки в който двойките бяха много щастливи ,както и в нормални.... Много странно ,но и не се учудвам много ,все пак са жени ... еволюцията не е била много дажна към тях

 3. 13
  LLC 09 януари 2014 | 11:27

  След тоя разказ още повече се потвърждава все още куцата ми теория, че на тия времена не трябва да се привързваме към жена и трябва да изживеем параноята от внезапния нож в гърба, докато не се случи (а то ще се случи) все някога в действителност.

 4. 12
  до 10 07 януари 2014 | 00:58

  за 2-ка или 3-ка?

 5. 11
  Печели Пари Онлайн 06 януари 2014 | 20:13

  ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

 6. 10
  + 06 януари 2014 | 16:01

  търся ново каре за голфа

 7. 9
  ... 06 януари 2014 | 15:48

  Никога не приемай бивша, макар и раздялата да е била за няколко дни. Опитала е да намери нещо по-добро и сега се примирява. Мен.бг са супер прави...

 8. 8
  ... 06 януари 2014 | 15:46

  Никога не приемай бивша, макар и раздялата да е била за няколко дни. Опитала е да намери нещо по-добро и сега се примирява. Мен.бг са супер прави...

 9. 7
  KOLEV LUDIA FROM VILIGE JOINT IZ BAK FRAM PRIZAN BRAIK 06 януари 2014 | 14:07

  vaii takiva darti feermani ne 4eta daite nekva demo versia 1.6 kat CE ES nekoi za mreja da melim kravi na deabloto

 10. 6
  Автор 06 януари 2014 | 13:35

  Мога да се обзаложа ,че не е както №2 твърди

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се