Ван на Porsche със 231 конски сили
видяна 2502 1

30 декември 2014 | 09:51

Porsche са хората, които винаги успяват да вдигнат летвата малко по-високо всеки път, когато дойдат автомобилните изложения. Последното им бижу 918 Spyder ще владее света на спортните хибриди много дълго време, след като за кратко време показа, че може да обиколи Нюрбургринг за много кратко време. Единственото, което може да се окаже пречка за феновете е цената на машината. В списъка на достъпните Porsche може да попадне само B32.

Това е ван, който трябвало да бъде достатъчно бърз, за да обслужва автомобилите в Париж-Дакар и за жалост са произведени само 15, което също не го прави достъпен, но пък заслужава вниманието си. Под капака се крие 3.2-литров 6-цилиндров двигател с 231 конски сили от 911 Carrera и ускорява от 0 до 100 км/ч за 8 секунди. Скоростната кутия идва от 911 SC, както и воланът. Возилото никога не е пускано в продукция, защото коствало цяло състояние на фирмата, а и никой не би закупил ван с такава мощност. Някои собственици на VW Type 2 правят смените в собствените си гаражи, превръщайки тези автомобили в истински зверове. Подобно донорство е възможно, но в никакъв случай няма да е евтино.

нагоре

Коментари

  1. 1
    населозадедо 01 януари 2015 | 04:10

    Нали знаете, че става дума за ван, произведен през 1986 година? Защото така, както е написано, хората може да си помислят че е конструиран преди месец-два...

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Нарин от банята 22 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се