Виктория Уайлд направи първия си милион с нова визия
видяна 20834 10

06 април 2015 | 08:00

Остана ли нещо невъзможно за пластичната хирургия? Можем ли да променяме визията си перманентно, превръщайки се в супермодели? Очевидно може, след като твърде много хора започнаха да коригират бюста си, носа си и какво ли още не по тялото. Тази мания един ден ще изненада всички, когато един ден се роди детето, което много ще напомни на майката преди пластичните операции. Такава беше историята на азиатски милионер, който се влюбил до уши в своята съпруга и след това дълго я обвинявал в изневяра, защото децата били грозни. Пластичните операции са само временно решение и по тази причина винаги се стремим да търсим вътрешната красота - тя поне е по-дълготрайна и евтина. Вижте едно кратко интервю с жената, която промени себе си и се трансформира в могъщата Барби. Виктория Уайлд е просто технологичното чудо, което много хора биха поискали да заведат обратно у дома си за няколко научни експеримента - предимно сексуални.

Била си модел и преди процедурите. Какво те мотивира да започнеш с операциите? 

И сега продължавам да бъда модел. Аз съм много обикновено момиче, което винаги си е мечтаело да изглежда секси. Започнах да променям външния си вид и се възползвах от няколко пластични операции. Първо исках по-големи гърди, защото моите не бяха впечатляващи. Сякаш всичко започна от там.

Каква е мотивацията ти днес? 

Винаги съм вярвала в трансхуманизма и футуризма. Трябва да започнем да комбинираме технологията с човешкото тяло. Звучи странно, но това е нашето бъдеще. Смятам да бъда перфектна във всяко отношение. Вече съм изградила своята перфектна визия. Някои хора ме наричат секс кукла, но това не е моята цел. Аз искам да бъда първата уникална бимбо секс кукла. Най-голямата ми мечта е да накарам мъжете да си представят мен, когато мечтаят за жени! 

Коя жена, освен теб, се доближава най-близо до визуалното ти съвършенство?

Никога не съм искала да приличам или да изглеждам като някоя друга. Аз съм уникална и индивидуална. Аз съм първата жива кукла, останалите просто копират Барби. Това не е секси! 

Смяташ ли, че си изпълнила плана или имаш нужда от още промени?

Все още смятам, че мога да увелича гърдите си, както и устните. 

Какво най-много се промени в живота ти?

Много по-щастлива съм! Животът ми се промени към по-добро и вече получавам повече внимание от непознати хора, медии, вестници и телевизия. Успях да спечеля първия си милион само от участия.

Какво е отношението на мъжете към теб? 

Получавам огромно внимание от всички, засипват ме с комплименти и дори обръщат глави след мен. Миналата година имах над 100 оферти за брак. Казаха ми, че съм перфектната жена-трофей за всеки мъж. Получавам и много писма в социалната мрежа и повечето пишат, че ако жените им приличаха на мен, съпрузите нямало да изневеряват. 

А какво е отношението на жените? Започнаха ли да се отнасят към теб по-различно?

Момичетата с малки гърди ми завиждат и ме мразят. Истината е, че не разбирам защо го правят - момичета мразят секси жените. Мисля, че повечето се чувстват застрашени от жени с големи гърди и приятелско отношение към мъжете. Те знаят силата на големите гърди!

Ще посъветваш ли и дъщеря си, ако ти се роди такава, да последва твоите стъпки?

Разбира се, аз съм модерна майка и ще я подкрепям винаги.

Източник: Bossip.com

нагоре

Коментари

 1. 10
  Brysen 08 август 2016 | 19:22

  A perfect reply! Thanks for taking the trebolu.

 2. 9
  Arda 04 декември 2015 | 11:11

  Heck yeah this is extlacy what I needed.

 3. 8
  1 14 септември 2015 | 23:30

  1

 4. 7
  1 14 септември 2015 | 23:28

  1

 5. 6
  1 03 юни 2015 | 14:12

  1

 6. 5
  08 април 2015 | 23:11

  tazi e stanala super grozna.ne se li vijda 4e prili4a na maimunsko dupe.

 7. 4
  Миксер в очите 08 април 2015 | 19:42

  PLEASE KILL HER!!! lol im dying..... ima goin to puke... Тия не разбраха ли че с тоя силикон няма д станат по-хубави...... Ако съм закъсал и ми предложат крава или тоя урод избирам кравата....

 8. 3
  08 април 2015 | 18:26

  GNUSNO

 9. 2
  Бай Ставри 08 април 2015 | 16:03

  Това е трансформация от жена в изрод.

 10. 1
  08 април 2015 | 14:07

  И коя всъщност е тази мома, че ни занимавате с нея?

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дакота разтяга 20 септември 2017

Лизи е на мотор 19 септември 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се