Японците ще намалят популацията с една трета
видяна 1133 1

06 ноември 2013 | 14:00

Чували сме, че електронната цигара е само началото на края на света. Причината? Тя води до безалкохолната бира, до изкуствената жена и много други. Японците са тръгнали по този път и нещата тръгват стремглаво надолу. Причината? Всички японци са полудели по манга, хентай и всички други видове анимационна еротика.

Зловещото изследване показва, че населението на Япония ще се намили с една трета, ако хората продължават да се отдават на този вид забавление. Многократно ти показвахме материали, вк оито се оказва, че японците наистина имат проблеми с продуктивността. Възможно е да имат проблем с жените си, защото всички изглеждат еднакво. Освен еротичните филми, японците се отдават и на видео игри, които са специална разработка на Nintendo. 

Автор: Даниел Петров
главен редактор
нагоре

Коментари

  1. 1
    Печели Пари Онлайн 07 ноември 2013 | 16:33

    ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Добави Коментар

нагоре

Най-ново в Men.bg

Дороти е каубойка 18 август 2017

Избрано от интернет

Вход Забравена парола?
Регистрацията в нашата система ви дава възможност да публикувате свои Блогове и Галерии.
Регистрирай се